, Адміністратор

№197 від 17 червня 2020 року "Про розгляд звернення гр. (особа) щодо благоустрою території прилеглої до власної земельної ділянки по вул. Суворова, --- в м. Сарни"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

17 червня 2020 року                                                                                  № 197

 

«Про розгляд звернення гр. (особа)

 щодо благоустрою території прилеглої до

власної земельної ділянки по вул. Суворова, ---

в м. Сарни»

 

Розглянувши звернення громадянина (особа) щодо благоустрою території прилеглої до власної земельної ділянки по вул. Суворова, --- в м. Сарни, керуючись пунктом 5 частини першої статті 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Правилами благоустрою території міста Сарни  за порушення яких передбачена адміністративна відповідальність, затвердженими рішенням Сарненської міської ради від 18.02.2011 №194 зі змінами та доповненнями, підпунктом 7 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконком міської ради

 

                                               В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл громадянину (особа) на здійснення благоустрою території прилеглої до власної земельної ділянки по вул. Суворова, --- в м. Сарни зі сторони вулиці Г. Сковороди, згідно наданих проектних пропозицій.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ та розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                               СВІТЛАНА УСИК

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на теплову енергію, що вироблялася, транспортувалася та постачалась населенню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про затвердження комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» розрахунку обсягу заборгованості різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми відшкодування комунальним підприємствам  Сарненської міської ради різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення, послуги з централізованого опалення та на теплову енергію "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2024 рік"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади   за І квартал 2024 року"

Пошук документів