, Адміністратор

№ 17 «Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у виконавчому комітеті Сарненської міської ради»

У К Р А Ї Н А

 С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А    Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

18 лютого 2019 року                                                                                 № 17

 

«Про затвердження списків громадян,

які перебувають на квартирному обліку

для поліпшення житлових умов у

виконавчому комітеті Сарненської

міської ради»

 

Розглянувши списки громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у виконавчому комітеті Сарненської міської ради, керуючись підпунктом два пункту «а»  частини першої статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом УРСР, Правилами обліку громадян,  які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затверджені Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 № 470, беручи до уваги рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконком міської ради 

       В И Р І ШИ В: 

  1. Затвердити списки громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Сарненському міськвиконкомі, а саме:
    • список громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Сарненському міськвиконкомі (загальна черга) (додаток 1);
    • список громадян, які користуються правом першочергового отримання житла у міськвиконкомі (додаток 2);
    • список громадян, які користуються правом позачергового отримання житла у міськвиконкомі (додаток 3);
    • список громадян, постраждалих І категорії внаслідок аварії на ЧАЕС, та сімей з дітьми, інвалідність яких виникла внаслідок Чорнобильської катастрофи, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Сарненському міськвиконкомі (додаток 4);
    • список ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС II категорії, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у Сарненському міськвиконкомі (додаток 5).
  2. Рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 01.2018 р. №22 «Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у міськвиконкомі» вважати таким, що втратило чинність.
  3. Затверджені списки громадян, взятих на квартирний облік розмістити для загального відома на інформаційному стенді квартирного обліку міськвиконкому.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                                        С.Б.УСИК

 

Прикріплені файли
17-pro-zatverdzhennja-spiskiv-gromadjan.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів