, Головний редактор

№202 від 14 червня 2017 року "Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з організації збирання, вивезення та утилізації небезпечних відходів, що є у складі люмінесцентних ламп та батарейок на території міста Сарни"

    

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

14 червня 2017 року                                                                                    № 202

 

«Про проведення конкурсу з визначення

виконавця послуг з організації збирання, вивезення

та утилізації небезпечних відходів, що є у складі

люмінесцентних ламп та батарейок

на території міста Сарни»      

 

Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про відходи»,  керуючись постановами  Кабінету Міністрів України від 10.12.2008р.  № 1070 «Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів», від 16.11.2011р. №1173 «Питання надання послуг з вивезення побутових відходів»,  на виконання рішення Сарненського районного суду від 02.09.2015 № 572/1705/15-а, з метою впорядкування та належної організації діяльності у сфері поводження з небезпечними  відходами  в місті Сарни,  виконком міської ради,

                                   

В И Р І Ш И В:

 

  1. Провести конкурс з визначення виконавця послуг з організації збирання, вивезення та утилізації небезпечних  відходів, що є у складі люмінісцентних ламп та батарейок на території міста Сарни. 
  2. Утворити конкурсну комісію з визначення виконавця послуг з організації збирання, вивезення та утилізації  небезпечних  відходів, що є у складі люмінісцентних ламп та батарейок на території міста Сарни та затвердити її склад  згідно з  додатком.
  3. При проведенні конкурсу керуватись Порядком проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173.
  4. Конкурсній комісії розробити та подати на затвердження виконавчому комітету міської ради конкурсну документацію з умовами проведення конкурсу на визначення виконавця послуг з організації збирання, вивезення та утилізації небезпечних відходів, що є у складі люмінісцентних ламп та батарейок на території міста Сарни.          
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                    С.Б.УСИК

Прикріплені файли
-202-provedennja-konkursu.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів