, Головний редактор

№199 від 14 червня 2017 року "Про звіт директора МБК "Сузір’я"  по створенню умов для розвитку культури і сприяння учасникам художніх колективів по реалізації творчих здібностей"

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                      

                                  

14 червня  2017 року                                                                                  №  199

 

 

"Про звіт директора МБК "Сузір’я" 

по створенню умов для розвитку

культури і сприяння учасникам художніх

колективів по реалізації творчих здібностей "

                             

 

Заслухавши звіт директора МБК "Сузір’я"  по створенню умов для розвитку культури і сприяння учасникам художніх колективів по реалізації творчих здібностей, міськвиконком відмічає активізацію діяльності міського Будинку культури в напрямку створення умов для забезпечення прав громадян на відпочинок, розвиток  культури, відродження українських традицій, формування здорового способу життя.  Відповідно  до  підпункту 7 пункту "а" статті 32 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  виконком міської ради

 

 В И Р І Ш И В:

 

  1. Звіт директора МБК "Сузір’я" Ворон Л.І. по створенню умов для розвитку культури і сприяння учасникам художніх колективів по реалізації творчих здібностей взяти до відома.

 

  1. Директору МБК "Сузір’я" (Ворон Л.І.):
    • продовжити роботу щодо сприяння розвитку культури, народної творчості, національно-культурних традицій населення, забезпечення збереження та використання культурного надбання, із залученням творчих колективів, громадських об’єднань, членів територіальної громади;

 

  • удосконалювати роботу діючих гуртків, студій та розширити мережу послуг в напрямку організації спортивної та оздоровчої роботи, художньої студії, вивчення іноземних мов, в тому числі платних послуг;

 

  • забезпечити участь творчих колективів МБК "Сузір’я" у міських, районних, обласних конкурсах, фестивалях, зустрічах;

 

  • протягом літніх канікул організувати обмінні концерти, спортивні змагання та конкурси серед вихованців закладів культури міста;

 

  • продовжити роботу громадського об’єднання дружин воїнів АТО "Ключ довіри" з метою психологічної реабілітації членів об’єднання;

 

  • створити інформаційно-пізнавальну радіопередачу на ТРК "Полісся" із залученням у її роботі в якості ведучих членів гуртка "Дивослово".

До 30.06.2017.

 

  1. Головному спеціалісту по роботі з молоддю і спорту Набухотній Г.І. розширити та використовувати напрацьовані міжнародні зв’язки міськвиконкому щодо участі колективів закладу в конкурсах та грантових проектах.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами міськвиконкому Бахна В.К.

 

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                    С.Б.УСИК

Прикріплені файли
-199-suzirja-rishennja.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів