, Головний редактор

№188 від 31 травня 2022 року "  Про демонтаж символіки комуністичного тоталітарного режиму"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

 

31 травня 2022 року                                                                                    №  188

 

 

Про демонтаж символіки комуністичного тоталітарного режиму

           

Відповідно до законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» (зі змінами), враховуючи рекомендації Міністерства культури та інформаційної політики України і Українського інституту національної пам’яті щодо пам’ятних об’єктів, пов’язаних із історією та культурою Росії та СРСР, надісланих листом управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації № 448/0/01-13/22 від 03.05.2022 року, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Вважати за доцільне демонтувати на об’єктах благоустрою та об’єктах культурної спадщини, що розташовані на території Сарненської міської територіальної громади, окремі фрагменти, які являють собою символіку комуністичного тоталітарного режиму.
  2. Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради порушити перед Рівненською обласною державною адміністрацією питання про надання дозволу Сарненській міській раді на проведення робіт з демонтажу окремих фрагментів, які являють собою символіку комуністичного тоталітарного режиму, на об’єктах культурної спадщини, що перебувають у Переліку об’єктів культурної спадщини (місцевого рівня), згідно з додатком 1.
  3. Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» спільно із старостами старостинських округів міської ради здійснити впродовж двомісячного терміну демонтаж/заміну окремих фрагментів, які являють собою символіку комуністичного тоталітарного режиму, на об’єктах благоустрою, що розташовані на території Сарненської міської територіальної громади, згідно з додатком 2.
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

 

 

 

Міський голова                                                                         Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
188-demontazh-simvoliki-1.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів