, Головний редактор

№628 від 20 грудня 2021 року "Про участь батька у вихованні дитини"

                                                               

 С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

 Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

20 грудня 2021 року                                                                                  № 628

 

Про участь батька

у вихованні дитини

 

Розглянувши заяву гр. (особа), --- р.н., жителя м. Сарни, вул. Шота Руставелі, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, та надані ним документи, керуючись частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 7, 17, 19, 158 Сімейного кодексу України, пункту 73 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року №866 “Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини”, врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 6 від 03.12.2021), виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Встановити порядок побачень гр. (особа) з малолітньою дочкою (особа), --- р.н., наступним чином:

- упродовж перших двох місяців з дня прийняття цього рішення за попереднім погодженням з матір’ю дитини та у її присутності в будні та вихідні дні загальною тривалістю не менше 10 годин на тиждень;

- через два місяці після прийняття цього рішення за попереднім погодженням з матір’ю дитини, без її присутності в будні та вихідні дні загальною тривалістю не менше 12 годин на тиждень із можливістю забирати дитину за місцем свого проживання у м. Сарни, вул. Шота Руставелі, ---.

    Зміна місця, часу та умов побачень можлива за обопільною згодою батьків.

  1. Довести до відома батьків дитини, що у разі виникнення будь-яких обставин, що мають істотне значення при встановленні порядку побачень батька з дитиною, визначеного виконавчим комітетом Сарненської міської ради як органом опіки та піклування, рішення органу опіки та піклування може бути переглянуте за заявою одного з батьків.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів