№489 від 21 вересня 2021 року "Про встановлення опіки над дитиною - сиротою"
У К Р А Ї Н А
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р І В Н Е Н С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
21 вересня 2021 року № 489
«Про встановлення опіки
над дитиною - сиротою»
Розглянувши заяву гр. Мариніна Дмитра Володимировича, 26.02.1991 р.н., жителя м. Сарни, вул. Чернишевського, буд. 23, Сарненського району Рівненської області, та надані ним документи, керуючись підп. 7 п. б. ч. 1 ст. 32, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статтей 243, 244 Сімейного кодексу України, статтей 56, 59, 61 – 63 Цивільного кодексу України, статті 11 Закону України «Про забезпечення організаційно – правових умов соціального захисту дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», пунктів 42 – 48 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», зі змінами, взявши до уваги, що малолітній Маринін Володимир Сергійович, 14.04.2009 р.н., має статус дитини – сироти, врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол № 4 від 09.09.2021), виконавчий комітет міської ради
В И Р І Ш И В:
- Встановити опіку над Мариніним Володимиром Сергійовичем, 04.2009 р.н.
- Призначити Мариніна Дмитра Володимировича опікуном дитини – сироти Мариніна Володимира Сергійовича.
- Службі у справах дітей Сарненської міської ради (Р. Гаврилюку) здійснювати контроль за умовами утримання, виховання та навчання дитини – сироти, Мариніна Володимира Сергійовича, під час перебування під опікою.
- Опікуну дитини – сироти Мариніну Дмитру Володимировичу:
- виховувати дитину, піклуватися про її здоров'я, фізичний, психічний та духовний розвиток;
- забезпечувати двічі на рік проходження медичного огляду підопічного та надання службі у справах дітей Сарненської міської ради висновків про стан здоров'я, фізичний та розумовий розвиток дитини згідно зі встановленим зразком.
- Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.
Міський голова Руслан СЕРПЕНІНОВ