, Адміністратор

№252 від 21 травня 2021 року "Про затвердження висновку служби у справах дітей Сарненської міської ради про підтвердження місця проживання дитини (особа), --- р.н., для її тимчасового виїзду за межі України"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

21 травня 2021 року                                                                             № 252

 

«Про затвердження висновку служби

у справах дітей Сарненської міської ради

про підтвердження місця проживання дитини

(особа), --- р.н., для її тимчасового виїзду

за межі України»

Розглянувши заяву гр. (особа), --- р.н., жительки м. Сарни, вул. Челюскінців, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», частиною другою статті 19, частиною п’ятою статті 157 Сімейного кодексу України, пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 (зі змінами); перевіривши документи, передбачені пунктом 721 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» (зі змінами), та інші документи, зібрані службою у справах дітей Сарненської міської ради, беручи до уваги відсутність інформації про наявність рішення суду про визначення місця проживання дитини з іншим із батьків або відкриття провадження у справі щодо визначення місця проживання дитини, виконавчий комітет міської ради

 

                                                           В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити висновок служби у справах дітей Сарненської міської ради від 12 травня 2021 року про підтвердження місця проживання дитини (особа), --- р.н., для її тимчасового виїзду за межі України.

 

  1. Термін дії цього рішення 1 рік з дати видачі.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

 

В.о. міського голови                                                           Володимир МІЩЕНЯ

 

                                                                           Додаток

                                                                           до рішення виконавчого

                                                                           комітету міської ради

                                                                           від 19.05.2021 №         252

 

ВИСНОВОК

 

про підтвердження місця проживання дитини

(особа), --- р.н.

 

для її тимчасового виїзду за межі України

 

         12 травня 2021 року

 

         Шляхом вивчення заяви гр. (особа), --- р.н., жительки м. Сарни, вул. Челюскінців, буд. ---, Рівненської області, (далі - заявник) про необхідність підтвердження місця проживання дитини (особа), --- р.н., для її тимчасового виїзду за межі України, документів, поданих заявником до служби у справах дітей Сарненської міської ради Рівненської області, відвідування дитини за місцем її проживання, опитування сусідів та дитини, встановлено, що дитина із матір’ю зареєстровані за адресою: м. Сарни, вул. Вишнева, буд. ---, Рівненської області, проживає разом із заявником за адресою: м. Сарни, вул. Челюскінців, буд. ---, Рівненської області.

 

         Заявника повідомлено про необхідність інформування служби у справах дітей про повернення дитини в Україну протягом місяця з дня в’їзду в Україну та про відповідальність, передбачену частиною сьомою статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення за умисне порушення встановленого законом обмеження щодо строку перебування дитини за межами України.

 

 

 

Начальник служби у справах дітей

Сарненської міської ради                                                    Ростислав ГАВРИЛЮК

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів