, Головний редактор

№626 від 20 грудня 2021 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

                                                              

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

20 грудня 2021 року                                                                                  № 626

 

 

Про надання дозволу

на вчинення правочину

 

Розглянувши спільну заяву громадян: (особа), --- р.н., (особа), --- р.н., жителів с. Обірки, вул. Солов’їна, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, (особа), --- р.н., жительки с. Обірки, вул. Молодіжна, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, про надання дозволу органу опіки та піклування на поділ спадкового майна, взявши до уваги надані ними документи, керуючись ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 177 Сімейного кодексу України, статей 56, 203, 1278, 1279 Цивільного кодексу України, статті 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статті 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», врахувавши рішення комісії з питань захисту прав дитини (протокол №6 від 03.12.2021), виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл органу опіки та піклування на вчинення правочину щодо укладення договору про поділ спадкового майна, згідно умов якого:

- у спадщину до (особа) переходить земельна ділянка площею 0,73 га, що розташована на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області, яка належала (особа), що померла 31.08.2015, спадщину після якої прийняв (особа), але не оформив її, кадастровий номер ---, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства;

- у спадщину до (особа) переходить дві земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства, загальною площею 0,85 га, що розташовані на території Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області, які належали (особа), що померла 31.08.2015, спадщину після якої прийняв (особа), але не оформив її, кадастрові номери ---, ---, цільове призначення - для ведення особистого селянського господарства;

- у спадщину до (особа) переходить автомобіль типу ЗАГАЛЬНИЙ ЛЕГКОВИЙ ЗАГАЛЬНИЙ ХЕТЧБЕК-В, марки ---, модель SIRION, 2003 року випуску, шасі (кузов, рама) № ---, реєстраційний номер ---;

- у спадщину малолітній дитині (особа), --- р.н., переходить житловий будинок у с. Обірки, вул. Лісова, буд. ---, Сарненського району Рівненської області, який належав (особа), що померла ---, спадщину після якої прийняв (особа), але не оформив її, а також земельна ділянка для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,1121 га, за адресою с. Люхча, вул. Героїв Небесної Сотні, ---, Сарненського району Рівненської області.

 

  1. Рішення в виконавчого комітету Сарненської міської ради від 05 листопада 2021 року №559 «Про надання дозволу на вчинення правочину» вважати таким, що втратило чинність.

 

  1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

 

 

 

 

Міський голова                                                               Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів