, Адміністратор

№ 261 від 26 травня 2023 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

                                                                           

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

26 травня 2023 року                                                                                          № 261

 

Про встановлення режиму роботи

тимчасової пересувної споруди

«Філіжанка» по вул.Широка

(центральний сквер) у м.Сарни

 

          Розглянувши звернення суб’єкта господарювання Аврамишина Сергія Григоровича про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни Сарненської міської територіальної громади, керуючись підпунктом 4 пункту «б» статті 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законами України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту населення від впливу шуму» зі змінами, «Про благоустрій населених пунктів» зі змінами, рішенням Сарненської міської ради від 11.11.2022 №1007  «Про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових  споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Сарненської міської територіальної громади», Правилами благоустрою території населених пунктів Сарненської міської територіальної громади, затвердженими рішенням Сарненської міської ради від 14.07.2022 №891, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Встановити режим роботи пересувної тимчасової споруди «Філіжанка» для виїзної торгівлі у м.Сарни по вул. Широка (центральний сквер), загальною площею 6 м²,  на період з 01.05.2023 по 31.08.2023 у зв’язку з її відкриттям та за погодженням з суб’єктом господарювання Аврамишиним Сергієм Григоровичем  згідно з додатком.
  2. ФОП Аврамишину Сергію Григоровичу укласти з Сарненською міською радою договір на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою провадження підприємницької діяльності на території Сарненської міської територіальної громади.
  3. Відповідальність за дотримання режиму роботи покласти на суб’єкта господарювання Аврамишина Сергія Григоровича.
  4. Довести до відома суб’єкта господарювання Аврамишина Сергія Григоровича, що до початку роботи необхідно:
  • виготовити і вивісити на видному місці вивіску;
  • завести контрольний та санітарний журнал, книгу відгуків та пропозицій відвідувачів;
  • обладнати куточок інформації для відвідувачів, де розмістити витяг із Закону України «Про захист прав споживачів» та інші документи.

5.Рекомендувати суб’єкту господарювання Аврамишину Сергію      Григоровичу письмово повідомляти виконавчий комітет міської ради:

-про зміни в напрямках діяльності;

-про зміни в режимі роботи;

-про припинення господарської діяльності;

-про скасування державної реєстрації суб’єкта господарської діяльності.

  1. Рекомендувати Аврамишину Сергію Григоровичу дотримуватись Правил благоустрою території населених пунктів Сарненської міської територіальної громади, затверджених рішенням Сарненської міської ради від 14.07.2022 №891, та вимог статті 17 Закону України “Про відходи”.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ.

 

  

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
261-torgivlja-avramishin-filizhanka-centralnij-skver.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів