, Головний редактор

№1132 від 10 лютого 2023 року "Про порядок денний позачергової вісімнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

10  лютого  2023 року

                                            № 1132

 

Про порядок денний позачергової вісімнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

     Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року № 13 (зі змінами), міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 18-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про стан законності, заходи щодо її зміцнення та результати діяльності Сарненської окружної прокуратури на території Сарненської міської територіальної громади за 2022 рік.                          
  2. Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Сарненського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Рівненській області на території Сарненської міської територіальної громади за 2022 рік.
  3. Про внесення змін до структури апарату Сарненської  міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів.                                      
  4. Про затвердження змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту на 2022-2024 роки.  
  5. Про затвердження змін до цільової Програми з надання допомоги хворим, які проживають на території громади та отримують програмний гемодіаліз, перитонеальний діаліз та потребують імуносупресивної терапії на 2022-2024 роки.                                   
  1. Про затвердження змін до цільової Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2022 -2024 роки.
  2. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.                           
  3. Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.    
  4. Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки.                                                                                   
  5. Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.                      
  6. Про внесення змін до  Програми «Діти Сарненщини» на 2022 - 2024 роки.                                                                                                         
  7. Про внесення змін до Програми розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.                                                                                                  
  8. Про внесення змін до Програми сприяння створенню, фінансової підтримки та забезпечення функціонування об’єднань співвласників багатоквартирних будинків  на території Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.                                                                  
  9. Про затвердження Програми підтримки внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб на 2023 - 2024 роки.                        
  10. Про затвердження Програми підтримки державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів на 2023 рік.        
  11. Про затвердження тарифу на платну соціальну послугу відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради на 2023 рік.
  12. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14 липня 2022 року № 884.                                                 
  13. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Сарненської міської територіальної громади.
  14. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади медичного обладнання.
  15. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майна, яке було придбане в рамках Проєкту «ГОВЕРЛА».                                                                                             
  16. Про передачу  матеріальних  цінностей  добровольчому  формуванню № 1 Сарненської міської територіальної громади.                                
  17. Про затвердження висновків про вартість майна. (Нежитлові приміщення будівлі сільської ради с. Ремчиці, фельдшерсько-акушерський пункт с. Цепцевичі, нежитлові приміщення будівлі адмінприміщення сільської ради с. Городець).                                   
  18. Про безоплатну передачу джерела резервного живлення на баланс закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Дзвіночок» с.Бутейки Сарненської міської ради.      
  19. Про безоплатну передачу джерела резервного живлення на баланс комунальному некомерційному  підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради. (Генератор дизельний VITAL GFS-30KVA 380/220 30 кВт в кількості 1 шт. на суму 633 000,00 грн).
  20. Про безоплатну передачу джерел резервного живлення на баланс комунальному підприємству «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради. (Генератор дизельний VITAL GFS-30KVA 380/220 30 кВт - 633 000,00 грн. Генератор дизельний SNK POWER 75 кВт - 1 135 000,00 грн).
  21. Про зняття з балансу Сарненської міської ради квартири № 3 по вул. Піщана, 8 в сщ. Чемерне Сарненського району.             
  22. Про безоплатну передачу майна на баланс  комунального підприємства «САРНИ-АРЕНА» Сарненської міської ради. (Пічка на дровах у кількості 1 шт. на суму 382, 82 грн).                        
  23. Про визначення балансоутримувачів комунального майна Сарненської міської територіальної громади. (4/100 частини приміщення дошкільного навчального закладу ЗОШ І-ІІІ ступеня з вбудованою амбулаторією в с. Цепцевичі, господарська будівля в с. Цепцевичі).                           
  24. Про визначення балансоутримувача та передачу в оперативне управління будівлі котельні. (Передати в оперативне управління Ремчицькому ліцею Сарненської міської ради будівлю котельні в с. Ремчиці).
  25. Про передачу майна Комунальному некомерційному підприємству «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради. (Каток прасувальний КП-1218; сушильна машина LG RV1329C4T; пральна машина LG FHOC7FD3MS).                    
  26. Про внесення змін до рішення Сарненської міської  ради від 25.02.2021 № 103 «Про передачу на баланс та у господарське відання або оперативне управління майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади комунальним суб’єктам господарювання».                           
  27. Про затвердження розпоряджень Сарненського міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих у міжсесійний період.                                                             
  28. Про переведення житлового будинку у нежитлову  будівлю. (Житловий будинок по вул. Просвіти, 20 а, в м. Сарни Сарненського району Рівненської області у нежитлову будівлю – будівлю музею).                 
  29. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14.07.2022 № 925 «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади» (із змінами).                           
  30. Про припинення права оперативного управління майном. (Сарненський МНВК).                              
  1. Про передачу на баланс та в оперативне управління майна закладам дошкільної освіти Сарненської міської ради.                 
  2. Про затвердження висновку про вартість майна. (Будівлі бібліотеки загальною площею 1541,8 кв. м та котельні-майстерні загальною площею 113,1 кв. м за адресою: м. Сарни, вул. Демократична, будинок 34).            
  3. Про затвердження висновку про вартість майна. (Частини нежитлового приміщення, а саме: амбулаторії загальної практики – сімейної медицини загальною площею 27,5 кв.м, що розташована за адресою: с. Стрільськ, вул. Чапленка, 35).                                                                                           
  4. Про затвердження висновку про вартість майна. (Нежитлового приміщення цокольного поверху, площею 23,3 кв.м за адресою: м. Сарни, вул. Я. Мудрого, 3).                       
  5. Про затвердження висновку про вартість майна. (Частини першого-другого поверхів пральні будівлі «Харчоблок, пральня, лабораторія», площею 403,6 кв.м за адресою: Рівненська обл., м. Сарни, вул. Я. Мудрого, 3).
  6. Про передачу майна у спільну власність територіальних громад Сарненського району. (Телевізор LCD Samsung 42, балансова вартість якого 6 000, 00 грн).
  7. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади транспортного засобу.       
  8. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади гуманітарної допомоги від Фонду Міжнародної Солідарності.                                             
  9. Про безоплатну передачу джерела резервного живлення комунальному підприємству «Обласна психіатрична лікарня с.Орлівка» Рівненської обласної ради.  
  10. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад.                       
  11. Про передачу транспортного засобу з балансу Тутовицького ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Великовербченського ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                       
  12. Про затвердження передавального акта   закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Сонечко» села Цепцевичі з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради.                          
  13. Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів закладам загальної середньої освіти Сарненської міської ради.
  14. Про передачу джерел резервного живлення на баланс закладів освіти Сарненської міської ради.                                                                     
  15. Про закриття публічної бібліотеки № 1.                                
  16. Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної громади за 2022 рік.                        
  17. Про затвердження звіту щодо використання коштів резервного фонду бюджету Сарненської міської територіальної громади за 2022 рік.
  18. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2023 рік.                     
  19. Про звіти старост старостинських округів Сарненської міської ради про свою роботу за 2022 рік.                                         
  20. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 25 лютого 2021 року № 186 «Про затвердження старост».           
  21. Про присвоєння старостам чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування.                       
  22. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій  Сарненської міської ради із земельних питань.              
  23. Різне.

 

              

                                                                                          

               

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№1132 від 10 лютого 2023 року "Про порядок денний позачергової вісімнадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністю на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів