, Адміністратор

Протокол №12 від 21.03.2022

ПРОТОКОЛ  № 12

 

ХІІ позачергової сесії Сарненської міської ради

 

 

 

від 21 березня 2022 року

Розпочалася сесія о 15 год 00 хв.

Закінчилася сесія  о 16 год 16 хв.

Всього депутатів                     - 34 чол.

Присутні                          - 33 чол.

Список присутніх депутатів додається. (Додаток 1).

Відсутні з поважних причин – 1 чол.

Список відсутніх депутатів додається. (Додаток 2).

На сесії присутні запрошені – 9 чол.

Список запрошених додається. (Додаток 3).

 

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

(5 хв)

           Доповідає: Мінчук Микола Миколайовичголовний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

  1. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді  на 2022 - 2024 роки.              (5 хв)

           Доповідає: Мінчук Микола Миколайовичголовний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

  1. Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території  громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.                                   (5 хв)

           Доповідає: Нестеренко Олександр Леонтійович – в.о. генерального директора КНП «Сарненська ЦРЛ».

  1. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік.     (5 хв)

           Доповідає: Євтушок Максим Сергійович – директор КП готель «Случ».

  1. Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою м. Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради.     (5 хв)

           Доповідає: Дудар Ольга Миколаївна – головний спеціаліст відділу управління комунальною власністю управління ЖКГ, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю. 

  1. Про визнання головного розпорядника бюджетних коштів на 2022 рік  щодо здійснення окремих видатків.                                                                   (5 хв)

           Доповідає: Міщеня Володимир Петрович – заступник міського голови.

  1. Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів у період особливого правового режиму воєнного стану.      (5 хв)

           Доповідає: Кошкіна Діана Анатоліївна – начальник управління освіти Сарненської міської ради.

  1. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік.                                                                                     (10 хв)

Доповідає: Радько Олена Анатоліївна – начальник фінансового                             управління Сарненської міської ради. 

  1. Різне. (5 хв)

Сесію вів Сарненський міський голова Серпенінов Р.П.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

           Шановні депутати, учасники дистанційного пленарного засідання позачергової дванадцятої сесії Сарненської міської ради! Оголошую реєстрацію депутатів міської ради – учасників дистанційного пленарного засідання. Я називатиму прізвище, ім’я по батькові депутата, якщо депутат підключився, він оголошує про це вголос. Секретар міської ради Андрій Мичка здійснює навпроти прізвища відповідного депутата відмітку у відомості, що додається до протоколу засідання.

          (Реєстрація депутатів).

           Для участі у пленарному засіданні 12-ї сесії Сарненської міської ради з 34 депутатів  зареєструвалося 33 депутати.

           У відповідності до частини 12 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія є повноважною і її роботу оголошую відкритою. 

(Звучить Гімн України).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати!

         У роботі сесії беруть участь працівники апарату міської ради та доповідачі з питань порядку денного сесії.

Шановні депутати!

         Відповідно до статті 3.25 Регламенту роботи міської ради функції секретаріату та  лічильної комісії виконує секретар міської ради: «3.25. Рішення з кожного питання порядку денного дистанційного пленарного засідання міської ради приймаються особисто і відкрито депутатами ради шляхом висловлення своєї позиції «за», «проти» чи «утримався».

Підрахунок голосів під час голосування на дистанційному пленарному засіданні міської ради здійснюється секретарем міської ради, який в подальшому оголошує результати голосування».

 

СЛУХАЛИ: Про порядок денний ХІІ позачергової сесії Сарненської міської

                       ради восьмого скликання.

Доповідав: Серпенінов Руслан Петрович – міський голова.

Шановні депутати! Відповідно до розпорядження міського голови від 18  березня 2022 року № 40а «Про скликання позачергової 12-ї сесії  міської  ради восьмого скликання» пленарне засідання 12-ї сесії міської ради скликане у зв’язку з необхідністю розгляду таких питань:

  1. Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.                                                                                                           
  2. Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в                                                             Сарненській міській територіальній громаді  на 2022 - 2024 роки.            
  3. Про внесення змін до  Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території  громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.                              
  4. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік.
  5. Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою м. Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради.                                                    
  6. Про визнання головного розпорядника бюджетних коштів на 2022 рік  щодо здійснення окремих видатків.                                                           
  7. Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів у період особливого правового режиму воєнного стану.
  8. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік.                                                                                      
  9. Різне.

Пропонується на розгляд питань відвести по п’ять хвилин на кожне. 10 хвилин відвести на розгляд питання «Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік». Це такий проєкт порядку денного й регламенту 12-ї сесії міської ради.

Пропоную проєкт порядку денного й регламенту дванадцятої сесії міської ради взяти за основу.

Хто за цю пропозицію, прошу голосувати.

Я називатиму прізвище, ім’я по батькові депутата, якщо депутат «за», «проти», «утримався»,  він оголошує про це вголос. Секретар міської ради Андрій Мичка здійснює навпроти прізвища відповідного депутата відмітку у відомості.

(Голосування).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

Секретар міської ради,  оголосіть результати.

Голосували за основу: за - 33, проти - немає, утрималися - немає.

Дякую. Проєкт порядку денного й регламенту роботи 12-ї сесії міської ради за основу прийнято. Чи будуть інші пропозиції щодо порядку денного й регламенту пленарного засідання позачергової 12-ї сесії міської ради? Немає.  

Шановні депутати!        

Пропоную проєкт порядку денного і регламенту роботи 12-ї сесії  затвердити в цілому.

Хто за цю пропозицію, прошу голосувати.

Я називатиму прізвище, ім’я по батькові депутата, якщо депутат «за», «проти», «утримався»,  він оголошує про це вголос. Секретар міської ради Андрій Мичка здійснює навпроти прізвища відповідного депутата відмітку у відомості.

(Голосування).         

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

Секретар міської ради,  оголосіть результати.

         Голосували в цілому: за - 33, проти - немає, утрималися - немає.

Дякую, рішення прийнято.

 

     

ВИРІШИЛИ:

Рішення № 873 від 21.03.2022 р. «Про порядок денний

позачергової дванадцятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання»  (додається).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати!

               Переходимо до розгляду питань порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.

Доповідав: Мінчук  Микола Миколайович  – головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача?

 

Добринський О.В. – депутат міської ради.

Де саме у Сарненській міській  територіальній громаді будуть зберігатися

прилади для вимірювання радіаційного фону, медичні препарати (калій йодид), респіратори?

 

Мінчук  М.М. – головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи міської ради.

           Прилади для вимірювання радіаційного фону та респіратори будуть зберігатися в адміністративних корпусах Великовербченського та Городецького сторостинських округів. Медичні препарати (калій йодид) будуть зберігатися у приміщеннях амбулаторій загальної практики сімейної медицини та у фельдшерсько-акушерських пунктах Великовербченського та Городецького сторостинських округів.

 

Максимук О.А. – депутат міської ради.

           Є зауваження, що медичні препарати (калій йодид) повинні зберігатися лише у приміщеннях амбулаторій загальної практики сімейної медицини Великовербченського та Городецького сторостинських округів. Завідувач амбулаторії забезпечує своєчасне отримання, належне зберігання та використання лікарських засобів.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

          Приймається.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є ще запитання до доповідача?

 

Добринський О.В. – депутат міської ради.

          Яка сума коштів передбачається на придбання приладів для вимірювання радіаційного фону, медичних препаратів (калій йодид), респіраторів? За якою процедурою відбудеться закупівля цих приладів та препаратів?

 

Радько О.А. – начальник фінансового управляння міської ради.

          У бюджеті Сарненської міської територіальної громади передбачаються кошти у сумі: 65 940 грн – на придбання приладів для вимірювання радіаційного фону, 49 980 грн – на придбання  медичних препаратів (калій йодид), 27 850 грн – на придбання респіраторів.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

          В умовах воєнного стану публічні закупівлі товарів, робіт і послуг здійснюються без застосування процедур закупівель та спрощених закупівель.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є ще запитання до доповідача? Немає.

          Пропоную проєкт рішення з цього питання  затвердити в цілому.

          Хто за цю пропозицію, прошу голосувати.

Я називатиму прізвище, ім’я по батькові депутата, якщо депутат «за», «проти», «утримався»,  він оголошує про це вголос. Секретар міської ради Андрій Мичка здійснює навпроти прізвища відповідного депутата відмітку у відомості.

(Голосування).         

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

Секретар міської ради,  оголосіть результати.

         Голосували в цілому: за - 33, проти - немає, утрималися - немає.

Дякую, рішення прийнято.

 

     

ВИРІШИЛИ:

Рішення № 874 від 21.03.2022 р. «Про внесення змін до Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки»  (додається).

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Пропоную заслухати всіх доповідачів з питань порядку денного  дистанційного пленарного засідання позачергової дванадцятої сесії Сарненської міської ради, починаючи з питання № 2 по питання № 8 включно (крім питання «Різне») та поставити проєкти рішень з усіх цих питань на голосування одним спільним голосуванням у цілому.

Немає заперечень? Немає.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки.

Доповідав: Мінчук  Микола Миколайович  – головний спеціаліст відділу з питань надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та мобілізаційної роботи.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача? Немає. 

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території  громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.                              

Доповідав: Нестеренко Олександр Леонтійович – в.о. генерального директора КНП «Сарненська ЦРЛ».

 (Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача? Немає. 

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік.

Доповідала: Радько Олена Анатоліївна – начальник фінансового управління міської ради.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача?

 

Леончик С.В. – депутат міської ради.

           Яка кількість внутрішньо переміщених осіб проживає у комунальному  підприємстві готель «Случ» Сарненської міської ради?

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

           На даний час у комунальному  підприємстві готель «Случ» Сарненської міської ради проживає 43  внутрішньо переміщені особи.

 

Леончик С.В. – депутат міської ради.

           Яка загальна кількість ліжко-місць у комунальному  підприємстві готель «Случ» Сарненської міської ради?

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

           Загальна кількість ліжко-місць у комунальному  підприємстві готель «Случ» Сарненської міської ради – 60.

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є ще запитання до доповідача? Немає. 

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради.

Доповідав: Міщеня Володимир Петрович – заступник міського голови.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача? Немає.  

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:Про визнання головного розпорядника бюджетних коштів на 2022 рік  щодо здійснення окремих видатків.                              

Доповідав: Міщеня Володимир Петрович – заступник міського голови.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача? Немає. 

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ:Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів у період особливого правового режиму воєнного стану.

Доповідала: Кошкіна Діана Анатоліївна – начальник управління освіти міської ради.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача? Немає. 

Переходимо до розгляду наступного питання порядку денного позачергової 12-ї  сесії міської ради.

 

  1. СЛУХАЛИ: Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідала: Радько Олена Анатоліївна – начальник фінансового управління міської ради.

(Матеріали додаються).

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є запитання до доповідача?

 

Цвяк Б.Б. – депутат міської ради.

           Кошти виділяються для потреб військової частини А7072 Сил Територіальної Оборони Збройних Сил України чи для потреб добровольчого формування Сарненської міської територіальної громади?

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

          Кошти виділяються для потреб військової частини А7072 Сил Територіальної Оборони Збройних Сил України та Сарненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

Шановні депутати! Чи є ще запитання до доповідача? Немає. 

           Ставлю на голосування проєкти рішень, починаючи з питання № 2 по питання № 8 включно, у цілому одним спільним голосуванням.

Я називатиму прізвище, ім’я по батькові депутата, якщо депутат «за», «проти», «утримався»,  він оголошує про це вголос. Секретар міської ради Андрій Мичка здійснює навпроти прізвища відповідного депутата відмітку у відомості.

(Голосування). 

 

   ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П. – міський голова.

          Секретар міської ради,  оголосіть результати.

Голосували в цілому: за - 32, проти - немає, утрималися - немає.

  З питань порядку денного дванадцятої сесії, починаючи з питання № 2 по питання № 8 включно, приймаються рішення міської ради:

  • Рішення № 875 від 21.03.2022 р. «Про внесення змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки» (додається).
  • Рішення № 876 від 21.03.2022 р. «Про  внесення змін до  Програми розвитку вторинної/спеціалізованої медичної допомоги на території  громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки» (додається).

 

Рішення № 877  від 21.03.2022 р. «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік» (додається).

 

Рішення № 878  від 21.03.2022 р. «Про передачу бензину з балансу Комунальної установи «Інспекція з благоустрою міста Сарни» Сарненської міської ради на баланс Сарненської міської ради» (додається).

Рішення № 879  від 21.03.2022 р. «Про визнання головного розпорядника бюджетних коштів на 2022 рік  щодо здійснення окремих видатків» (додається).

 

Рішення № 880  від 21.03.2022 р. «Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів у період особливого правового режиму воєнного стану» (додається).

 

Рішення № 881  від 21.03.2022 р. «Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік» (додається).

 

  1. СЛУХАЛИ: Різне.

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:  Серпенінов Р.П. – міський голова.

          Шановні депутати! Переходимо до розгляду питання «Різне». Хто бажає виступити? Немає бажаючих.    

 

ГОЛОВУЮЧИЙ:   Серпенінов Р.П.  –  міський голова.

Шановні депутати!

Питання, які вносилися на дистанційне пленарне засідання позачергової 12-ї сесії міської ради, розглянуті.

Пленарне засідання позачергової 12-ї сесії міської ради оголошую закритим.   

(Звучить Гімн України).     

 

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Список відсутніх депутатів.pdf
Список присутніх депутатів.pdf
Список запрошених на сесію.pdf

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів