, Адміністратор

№ 877 від 21 березня 2022 року "Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

21 березня  2022 року 

                               № 877

 

Про затвердження Програми

фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік

 

 

         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      У зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, враховуючи  Указ Президента України «Про введення воєнного стану на території України» № 64/2022 від 24.02.2022 та Закон України «Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні»,  зважаючи на велику кількість внутрішньо переміщених осіб та повну зайнятість ліжко-місць комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити Програму фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік (додається).
  2. Це рішення набирає чинності з дня прийняття.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань бюджету, фінансів та соціальної політики (Шапірко М.М.).

 

 

 

Міський голова                                                                     Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

                              

ЗАТВЕРДЖЕНО

                                               Рішення міської ради

                                                   21.03.2022 № 877

ПРОГРАМА

фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік

Програма фінансової підтримки комунального підприємства «Готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік (надалі – Програма) розроблена  на підставі статті 91 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України №261 від 11.03.2022 «Про затвердження Порядку та умов надання компенсації місцевими бюджетами  на оплату комунальних послуг, що надаються  під час розміщення тимчасово переміщених осіб, у період воєнного стану».

МЕТА ПРОГРАМИ

Метою програми є фінансова підтримка КП готель «Случ» щодо  забезпечення працівників заробітною платою з нарахуванням на неї  та оплати комунальних послуг та енергоносіїв на період воєнного стану на території України.

 

ЗАВДАННЯ ПРОГРАМИ

  1. Забезпечення тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з інших населених пунктів України на період воєнного стану на території Сарненської міської територіальної громади.
  2. Забезпечення беззбитковості комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради.

Відповідальний за виконання програми –виконавчий комітет міської ради, комунальне підприємство готель «Случ» Сарненської міської ради.

 

ПОКАЗНИКИ РЕЗУЛЬТАТИВНОСТІ

Показники витрат:

Надання фінансової підтримки комунальному підприємству готель «Случ» Сарненської міської ради.

Показники результату:

Забезпечення тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з інших населених пунктів на період воєнного стану на території України.

Джерело фінансування–кошти бюджету Сарненської міської територіальної громади та інші джерела, що не заборонені чинним законодавством.

Фінансування заходів програми здійснюється за рахунок загального та спеціального фондів бюджету Сарненської міської територіальної громади з метою надання фінансової підтримки на утримання  комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради, згідно з додатком, що додається.

Контроль за виконанням цієї програми здійснюють постійні комісії міської радиз економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку; з питань бюджету, фінансів та соціальної політики.

 

 

Секретар ради                                                                                       Андрій МИЧКА  


ДОДАТОК

 

до Програми

фінансової підтримки комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради на 2022 рік

 

ФІНАНСУВАННЯ ЗАХОДІВ  ПРОГРАМИ

фінансової підтримки

комунального підприємства готель «Случ» Сарненської міської ради

на 2022 рік

 

 

 

 

№ п/п

Найменування видатків

Сума

1.

Заробітна плата з нарахуванням на неї (тис.грн)

950,0

2.

Оплата комунальних послуг та енергоносіїв (тис.грн)

450,0

ВСЬОГО (тис.грн):

1400,0

 

 

 

Секретар ради                                                                                Андрій МИЧКА

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Пошук документів