, Адміністратор

№389 від 14 липня 2021 року "Про продаж земельної ділянки несіль- ськогосподарського призначення у власність шляхом викупу Стрільському споживчому товариству"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я               

                 

14 липня 2021 року                                                                                            № 389          


Про продаж земельної ділянки несіль-

ськогосподарського призначення у власність

шляхом викупу Стрільському споживчому товариству

        

            Розглянувши заяву Стрільського споживчого товариства та звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селищі Чемерне по вул. Центральній, 2А, звіт з  експертної грошової оцінки даної земельної ділянки, керуючись ст. ст. 12, 122, 125, 126, 127, 128, 141  Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

               

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу Стрільському споживчому товариству для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селищі Чемерне по вул. Центральній, 2А за рахунок земель, які обліковуються за Стрільським споживчим товариством.

 

  1. Затвердити ціну продажу земельної ділянки за результатами експертної грошової оцінки, проведеної ТОВ «НИВА-ЕКСПЕРТ»  в сумі  6 534 грн. /шість тисяч п’ятсот тридцять чотири гривні/.

 

  1. Продати Стрільському споживчому товариству у власність шляхом викупу земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0.0127 га (кадастровий номер 5625487600:05:002:0308) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в селищі Чемерне по вул. Центральній, 2А за результатами експертної грошової оцінки.

 

  1. Протягом 20 робочих днів Стрільському споживчому товариству заключити договір купівлі-продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення з дати прийняття міською радою рішення про продаж земельної ділянки.

 

  1.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                            Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 вересня 2024
Про надання статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Прутьку Ярославу Миколайовичу

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 вересня 2024
Про надання статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Прутько Олені Миколаївні

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 вересня 2024
Про надання статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Орешко Олександрі Леонідівні

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 вересня 2024
Про надання статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Ільяшенку Іллі Андрійовичу

Документи → Проєкти рішень чергового засідання виконавчого комітету
06 вересня 2024
Про присвоєння прізвища малолітній дитині

Пошук документів