, Головний редактор

№728 від 23 грудня 2021 року "Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передача безоплатно у спільну сумісну власність земельних ділянок г..."

     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                     

23 грудня 2021 року                                                                                            № 728 

 

Про затвердження технічних документацій

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)

та передача безоплатно у спільну сумісну

власність земельних ділянок громадянам

на території Сарненської міської ради

 

        Розглянувши заяви громадян та технічні документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), які перебувають в їхньому користуванні на території Сарненської міської ради, керуючись статтями 12, 89, 118, 120, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та за погодженнями з постійними комісій міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :  

 

  1. Затвердити технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам на території Сарненської міської ради, згідно з додатком.
  2. Передати безоплатно у спільну сумісну власність громадянам земельні ділянки на території Сарненської міської ради, згідно з додатком.
  3. Громадянам провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. 4. Вищезгаданим громадянам виконувати обов’язки землевласників відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.).

 

 

Міський голова                                                                              Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

Прикріплені файли
Додаток до рішення.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів