, Головний редактор

№1436 від 11 серпня 2023 року "Про порядок денний позачергової двадцять третьої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

(VІІІ  С К Л И К А Н Н Я)

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

11  серпня  2023 року

                                            № 1436

 

Про порядок денний позачергової двадцять третьої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року №13, зі змінами,  міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 23-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про затвердження змін до Програми підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 – 2024 роки.
  2. Про затвердження Програми фінансової підтримки і розвитку навчально-матеріальної бази Відокремленого структурного підрозділу «Сарненський педагогічний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету» на 2023 рік.
  3. Про затвердження змін до цільової Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2022 -2024 роки.                    
  4. Про затвердження змін до Програми профілактики та лікування стоматологічних захворювань в окремих категорій населення на 2022 – 2024 роки.
  5. Про затвердження змін до цільової Програми відшкодування комунальним підприємствам Сарненської міської ради різниці в тарифах на послуги з централізованого водовідведення, послуги з централізованого опалення та на теплову енергію на 2022 - 2024 роки.
  6. Про затвердження Програми надання фінансової та матеріальної допомоги іншим територіальним громадам України для подолання наслідків збройної агресії російської федерації проти України на 2023-2024 роки.
  7.  Про затвердження змін до Програми цивільного захисту населення на 2022-2024 роки.                                                                                                
  8.  Про затвердження змін до Програми  розвитку житлово-комунального господарства на території Сарненської міської територіальної громади на 2021-2024 роки.                                                                                                         
  9. Про затвердження змін до Програми розвитку вторинної/ спеціалізованої медичної допомоги на території громади та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненська центральна районна лікарня» Сарненської міської ради на 2022-2024 роки.
  10. Про затвердження змін до Програми розвитку інформаційної політики, промоції та міжнародного співробітництва Сарненської міської територіальної громади на 2023-2025 роки.                                                                                                           
  11. Про підтримку впровадження проєктів термомодернізації та співфінансування витрат з податку на додану вартість та інших витрат, що не покриваються коштами позики.     
  12. Про дострокове припинення повноважень депутата Сарненської міської ради VІІІ скликання Крота Василя Васильовича.
  13. Про внесення змін до структури апарату Сарненської міської ради, її виконавчого комітету та виконавчих органів.                                       
  14. Про зміну найменування комунального закладу «Сарненська дитяча музична школа» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на комунальний заклад «Сарненська мистецька школа» Сарненської міської ради та затвердження Статуту в новій редакції.
  15. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 14.07.2022 № 925 «Про створення фонду захисних споруд цивільного захисту Сарненської міської територіальної громади» (із змінами). (Любиковицький ліцей Сарненської міської ради; Глушицька гімназія).
  16. Про скасування рішення Сарненської міської ради та рішень виконавчого комітету. (Скасувати рішення Сарненської міської ради від 14.07.2021 № 344 «Про передачу нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади у власність Рівненському природному заповіднику», виконавчого комітету Сарненської міської ради від 11.07.2022 № 229 «Про створення комісії по передачі нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної  громади у власність Рівненському природному  заповіднику», 05.08.2022 № 282 «Про затвердження акта приймання-передачі нерухомого майна»).                                   
  17. Про внесення змін до переліку об’єктів комунальної власності Сарненської міської територіальної громади (із змінами).
  18. Про затвердження висновків про вартість майна. (Висновки про вартість майна приміщень будинків культури, клубів, ФАПу с. Стрільськ, вул. Чапленка, 30, АЗПСМ у с. Корост, будівлі районної лікарні за адресою: м. Сарни, вул. Ярослава Мудрого, 3, будівлі адмінприміщення с. Велике Вербче, будівлі адмінприміщення с. Городець, будівлі адмінприміщення с. Люхча, будівлі адміністративного приміщення Сарненської міської ради, нежитлової будівлі редакції газети та друкарні приміщення за адресою: м.Сарни, вул. Журналістська, 14).                                                                                     
  19. Про затвердження розпоряджень Сарненського міського голови та рішень виконавчого комітету міської ради, прийнятих у міжсесійний період.                   
  20. Про надання згоди на організацію співробітництва територіальних громад. (Сарненської міської територіальної громади через Сарненську міську раду в особі міського голови Руслана СЕРПЕНІНОВА та Вирівської сільської територіальної громади через Вирівську сільську раду в особі сільського голови Сергія ОПАЛЬКА у сфері освіти).                        
  21. Про схвалення проєкту договору про співробітництво Висоцької сільської територіальної громади та Сарненської міської територіальної громади.                       
  22. Про передачу з балансу управління освіти Сарненської міської ради майна  комунального закладу «Сарненський міжшкільний навчально-виробничий комбінат» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                                                                                     
  23. Про передачу транспортного засобу з балансу Великовербченського ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Костянтинівської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                          
  24. Про делегування функцій замовника будівельних робіт по об’єкту «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцевичі Сарненського району Рівненської області». (Делегувати функції замовника будівельних робіт по об’єкту «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцевичі Сарненського району Рівненської області» департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації з правом здійснення коригування проектно-кошторисної документації).                                                       
  25. Про затвердження змін до Програми розвитку творчо обдарованої учнівської молоді закладів освіти Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024.
  26. Про затвердження Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2023-2024 роки.
  27. Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади транспортних засобів. (Транспортні засоби, отримані на умовах співфінансування придбання шкільних автобусів, для Великовербченського ліцею).
  28. Про прийняття об'єкта державної власності у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади. (Надати згоду на безоплатне прийняття з державної власності із сфери управління Пенсійного фонду України у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади нерухомого майна).
  29. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2023 рік.                                                             
  30. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій  Сарненської міської ради із земельних питань.                  
  31. Різне.                                                                                                  

 

 

                                                                                                 

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№1436 від 11 серпня 2023 року "Про порядок денний позачергової двадцять третьої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження акта обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
17 травня 2024
№ від 17 травня 2024 року "Про затвердження актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню"

Пошук документів