, Головний редактор

№1460 від 11 серпня 2023 року "Про делегування функцій замовника будівельних робіт по об’єкту «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцев..."

        С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                        Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

                                   (VІIІ  С К Л И К А Н Н Я)

                                     Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

11  серпня   2023 року                                                                                    №1460

 

Про делегування функцій замовника

будівельних робіт по об’єкту «Будівництво

споруди цивільного захисту (укриття) на

території Цепцевицького ліцею Сарненської

міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцевичі

Сарненського району Рівненської області»

 

Керуючись статтями 25, 26, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 22 Бюджетного кодексу України, статтями 13, 23 Закону України «Про архітектурну діяльність», згідно з Програмою цивільного захисту населення на 2022-2024 роки, затвердженою рішенням Сарненської міської ради від 14.07.2021 №335 (зі змінами), враховуючи лист Рівненської обласної державної адміністрації №вих-6777/0/01-56/23 від 28.07.2023, з метою ефективного управління, здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства щодо порядку виконання будівельних робіт та своєчасного введення об’єктів в експлуатацію, за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська рада

В И Р І Ш И Л А:

 

 

  1. Делегувати функції замовника будівельних робіт по об’єкту «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцевичі Сарненського району Рівненської області» департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації з правом здійснення коригування проектно-кошторисної документації.
  2. Надати департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації згоду на проведення будівельних робіт на об’єкті «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцевичі Сарненського району Рівненської області».
  3. Цепцевицькому ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області передати за актом приймання-передачі до департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації затверджену проектно-кошторисну документацію та експертний звіт щодо її розгляду.
  4. Надати департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації документи, необхідні для отримання дозвільних документів на виконання будівельних робіт.
  5. Департаменту з питань будівництва та архітектури Рівненської обласної державної адміністрації:
    • . При укладанні договору підряду на виконання будівельних робіт по будівництву вищезазначеного об’єкта, передбачити умови щодо надання підрядниками гарантії якості виконаних робіт та встановити гарантійний термін експлуатації об’єкта.
    • Отримати документ, що дає право на виконання будівельних робіт, виконати роботи згідно із затвердженою проектно-кошторисною документацією та діючими державними будівельними нормами, стандартами і правилами.
    • Здати об’єкт в експлуатацію.
  6. Взяти до відома, що після завершення робіт та прийняття об’єкта в експлуатацію, майно в установленому порядку зараховується до комунальної власності Сарненської міської територіальної громади в особі Сарненської міської ради.
  7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з економічних питань, управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства та інвестиційного розвитку (Ігор М’ЯКІШЕВ), а організацію виконання − на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ та начальника управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Юрія КОЗЯРЧУКА.

 

 

 

Міський голова                                                                      Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Прикріплені файли
№1460 від 11 серпня 2023 року "Про делегування функцій замовника будівельних робіт по об’єкту «Будівництво споруди цивільного захисту (укриття) на території Цепцевицького ліцею Сарненської міської ради по вул. Центральна, 60 в с.Цепцев...".docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
13 травня 2024
Про фінансову автономію закладів освіти Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень ради
13 травня 2024
Про внесення змін до рішення міської ради від 12.11.2020 № 04

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
13 травня 2024
№ від 13 травня 2024 року "Про схвалення змін до Програми забезпечення  розроблення містобудівної документації  Сарненської міської територіальної громади  Сарненського району Рівненської області  на 2021-2025 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
13 травня 2024
№ від 13 травня 2024 року "Про схвалення змін до Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
13 травня 2024
№ від 13 травня 2024 року "Про схвалення Програми соціального захисту громадян «Турбота» на 2025-2027 роки"

Пошук документів