, Адміністратор

№64 від 15 грудня 2020 року "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Леончику Валерію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового буднику, господарських будівель і споруд (присади..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

         

15 грудня 2020 року                                                                                               №64    

               

“Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки у власність

гр. Леончику Валерію Васильовичу

для будівництва і обслуговування житлового буднику,

господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

в м. Сарни по вул. 11 Січня, 8”

 

             Розглянувши заяву гр. Леончика Валерія Васильовича та проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки  у  власність  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  в  м. Сарни по вул. 11 Січня, 8,  керуючись ст.ст. 12, 118, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України та п. 34 ч.1 ст. 26 закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновок і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А:

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Леончику Валерію Васильовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  за  рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в  м. Сарни по                  вул. 11 Січня, 8 на території Сарненської міської ради.
  2. Передати гр. Леончику Валерію Васильовичу у власність земельну ділянку (кадастровий номер - 5625410100:01:013:0085) площею  0.0875 га – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м. Сарни по вул. 11 Січня, 8, за  рахунок земель запасу житлової та громадської забудови.
  3. Леончику Валерію Васильовичу провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Леончику Валерію Васильовичу виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                           Руслан СЕПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
29 березня 2024
Про надання дозволу на розроблення детального плану території

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Пошук документів