, Головний редактор

№1058 від 11 листопада 2022 року "Про визначення земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади, земельною ділянкою, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельн..."

С А Р Н Е Н С Ь К А    М І С Ь К А     Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

( VІІІ  С К Л И К А Н Н Я )

           Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

               

11 листопада 2022 року                                                                                    № 1058

     

Про визначення земельної ділянки, яка

перебуває у комунальній власності

Сарненської міської територіальної громади,

земельною ділянкою, право оренди якої

підлягає продажу на конкурентних

засадах (земельних торгах)

 

       З метою здійснення заходів, спрямованих на врегулювання питання набуття права оренди на земельну ділянку несільськогосподарського призначення на аукціонах (земельних торгах), реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, забезпечення наповнення бюджету Сарненської міської територіальної громади, керуючись статтями 12,  134, 135, 136 Земельного кодексу України, пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  за погодженням із постійними комісіями  міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :     

 

  1. Визначити земельну ділянку несільськогосподарського призначення в місті Сарни по вулиці Набережній орієнтовною площею 0.1200 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади, земельною ділянкою, право оренди якої підлягає  продажу  на конкурентних засадах (земельних торгах).
  2.   Надати дозвіл Сарненській міській територіальній громаді в особі Сарненської міської ради на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу  на конкурентних засадах (земельних торгах) в місті Сарни по вулиці Набережній орієнтовною площею 0.1200 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.    
  3.      Доручити виконавчому комітету Сарненської міської ради в особі міського голови Руслана Серпенінова виступити замовником проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах), встановивши, що вартість проєктної землевпорядної документації відшкодовує переможець аукціону.
  4. Уповноважити виконавчий комітет Сарненської міської ради в особі міського голови Руслана Серпенінова укласти з виконавцем торгів угоду про проведення торгів, у тому числі організацію процедури підготовки до торгів.
  5.       Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                              Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

Прикріплені файли
№1058 від 11 листопада 2022 року "Про визначення земельної ділянки, яка перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади, земельною ділянкою, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельн...".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів