, Адміністратор

№428 від 14 липня 2021 року "Про визначення земельної ділянки, яка перебуває в комунальній власності територіальної громади м. Сарни земельною ділянкою право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах)"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                                      

14 липня 2021 року                                                                                         № 428    

 

Про визначення земельної ділянки, яка

перебуває в комунальній власності

територіальної громади м. Сарни земельною

ділянкою право оренди якої підлягає продажу

на конкурентних засадах (земельних торгах)

 

         З метою здійснення заходів, спрямованих на врегулювання питання набуття права оренди на земельні ділянки несільськогосподарського призначення на аукціонах (земельних торгах), реалізації державної політики у сфері регулювання земельних відносин, забезпечення наповнення бюджету розвитку міста, керуючись статтями 12, 134, 135, 136 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :     

 

  1.   Визначити земельну ділянку несільськогосподарського призначення орієнтовною площею 0.0500 га в с. Мар’янівка земельною ділянкою, право оренди якої  підлягає  продажу  на конкурентних засадах (земельних торгах).

 

  1. Надати  дозвіл на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки право оренди якої підлягає продажу  на конкурентних засадах (земельних торгах) орієнтовною площею 0.0500 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в с. Мар’янівка.

            

  1.       Доручити виконавчому комітету Сарненської міської ради в особі міського голови виступати замовником проєкту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу  на конкурентних засадах (земельних торгах) згідно пункту 2 даного рішення,  встановивши, що вартість проектної землевпорядної документації відшкодовує переможець аукціону.

 

  1. Уповноважити міськвиконком в особі міського голови укласти з виконавцем торгів угоду про проведення торгів, в тому числі організацію процедури підготовки до торгів.

 

    

  1.     Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                               Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів