, Головний редактор

№ 893 від 14 липня 2022 року "Про внесення змін до складу комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради"

Р І Ш Е Н Н Я

 


14 липня 2022 року

                                      №  893

 

Про внесення змін до складу комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради

 

 

    У зв’язку з кадровими змінами та з метою ефективної роботи комісії та завершення процедури реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради, керуючись статтями 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Внести зміни до складу комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти, затвердженого рішенням Сарненської міської ради від 23 грудня 2021 року №705 «Про реорганізацію закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради шляхом приєднання  до Довжанської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області».
  2. Склад комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради затвердити в новій редакції згідно з додатком.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань освіти, культури, молоді та спорту (Оксана Куліш) та заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 Міський голова                                                               Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Додаток  до рішення

Сарненської міської ради

14.07.2022 року № 893

 

 

С К Л А Д

комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради

  1. Коркош Світлана Максимівна – заступник начальника управління - начальник відділу загальної середньої та інклюзивної освіти управління освіти Сарненської міської ради, голова комісії (ідентифікаційний номер **********).
  2. Мелещук Оксана Іванівна - головний спеціаліст відділу загальної середньої та інклюзивної освіти управління освіти Сарненської міської ради, член комісії (ідентифікаційний номер **********).
  3. Шемедюк Ірина Миколаївна – головний бухгалтер центру фінансово- господарського забезпечення управління освіти Сарненської міської ради, член комісії (ідентифікаційний номер **********).
  4. Заяць Віта Адамівна – провідний юрисконсульт центру фінансово-господарського забезпечення управління освіти Сарненської міської ради, член комісії (ідентифікаційний номер **********).
  5. Мамчиць Валентина Миколаївна – директор Довжанської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області, член комісії (ідентифікаційний номер **********).

 

 

Секретар міської ради                                                                    Андрій МИЧКА

Прикріплені файли
№ 893 від 14 липня 2022 року "Про внесення змін до складу комісії з реорганізації закладу дошкільної освіти (дитячий садок) «Веселка» села Довге з короткотривалим перебуванням дітей загального розвитку Сарненської міської ради".docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів