, Адміністратор

№ 860 від 16 лютого 2022 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки в місті Сарни по вулиці Демократичній, 46"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

16 лютого 2022 року                                                                                          № 860

   

Про надання дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою щодо

інвентаризації земельної ділянки в місті Сарни

по вулиці Демократичній, 46

 

 

        З метою впорядкування угідь, забезпечення ведення Державного земельного кадастру та здійснення контролю за використанням і охороною земель Сарненської міської ради, відповідно до статей 12, 122, 184 Земельного кодексу України, статей 26, 35 Закону України «Про землеустрій», Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації земель та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України» від 05 червня 2019 року № 476, пункту 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та за погодженням із постійними комісіями  міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл Сарненській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки комунальної власності в місті Сарни по вулиці Демократичній, 46, орієнтовною площею 0,7000 га із формуванням земельної ділянки.
  2.  Сарненській міській раді замовити виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності у суб'єкта господарювання, юридичної особи, що має ліцензію на проведення робіт із землеустрою згідно із законом, у строки, що обумовлюються угодою сторін.
  3. Подати виготовлену технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності на затвердження сесії Сарненської міської ради у відповідності до вимог чинного законодавства.      
  4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

Міський голова                                                                         Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів