, Головний редактор

№738 від 16 лютого 2022 року "Про порядок денний позачергової десятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                        Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

                                  (VІІІ   С К Л И К А Н Н Я)

                                    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

16  лютого  2022 року

                                                 № 738

 

 

Про порядок денний позачергової десятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання 

 

 

Відповідно до частини 15 статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», глави ІV «Порядок денний сесії» розділу ІІ «Сесії міської ради» Регламенту Сарненської міської ради, затвердженого рішенням  міської ради  від 20 листопада 2020 року № 13 (зі змінами), міська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

Затвердити порядок денний позачергової 10-ї сесії Сарненської міської ради восьмого скликання:

 

  1. Про звіти старост старостинських округів Сарненської міської ради про свою роботу за 2021 рік.                                                                 
  2. Про внесення змін до рішення Сарненської міської ради від 25 лютого 2021 року № 186 «Про затвердження старост».                                                   
  3. Про затвердження змін до цільової Програми з надання допомоги хворим, які проживають на території громади та отримують програмний гемодіаліз, перитонеальний діаліз та потребують імуносупресивної терапії на 2022-2024 роки.                           
  4. Про внесення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  5. Про Програму підготовки територіальної оборони та місцевого населення до участі в русі національного спротиву  в Сарненській міській територіальній громаді на 2022 - 2024 роки.
  6. Про Програму запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки.
  7. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу Сарненського комерційного підприємства «Школяр».
  8. Про Програму забезпечення заходів щодо ліквідації Сарненського комерційного підприємства «Школяр» на 2022 рік.
  9. Про передачу нерухомого майна з балансу Сарненського комерційного підприємства «Школяр» на баланс Сарненської міської ради.                
  10. Про внесення змін до Програми регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади на  2022 - 2024 роки.        
  11. Про надання дозволу Комунальному підприємству Сарненської міської ради «Екосервіс» на укладання договору фінансового лізингу з метою придбання грейдера.                                                                                       
  12. Про затвердження тарифу на платну соціальну послугу відділення соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради на 2022 рік.                   
  13. Про передачу індивідуально визначеного майна із комунальної власності Сарненської міської територіальної громади у комунальну власність Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області.
  14. Про передачу транспортного засобу з балансу Тріскинського ліцею Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області на баланс та в оперативне управління Костянтинівської гімназії Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                       
  15. Про затвердження висновків про вартість майна. (Нежитлові  приміщення ЗЗСО та  приміщення Стрільської початкової школи).         
  16. Про припинення права оперативного управління майном.         
  17. Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №71 «Про прийняття земельних ділянок у комунальну власність Сарненської міської  територіальної громади в особі Сарненської міської ради».                                                                                                          
  18. Про передачу ноутбуків з балансу КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Сарненської міської ради на баланс КЗ «Сарненська дитячо-юнацька спортивна школа» Сарненської міської ради.                      
  19. Про передачу індивідуально визначеного  майна з балансу Сарненської міської ради на баланс  та в оперативне управління управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради.        
  20. Про передачу транспортного засобу з балансу Сарненської міської ради на баланс та у господарське відання КП «Сарнитеплосервіс» Сарненської міської ради.                                                                           
  21. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.07.2021 № 358 «Про затвердження переліку об’єктів малої приватизації комунальної власності Сарненської міської територіальної громади, що підлягають приватизації» (із змінами).                                                                           
  22. Про прийняття транспортного засобу з комплектуючими ЗАЗ 110307 у комунальну власність Сарненської міської  територіальної громади в особі Сарненської міської ради.                                                                       
  23. Про прийняття деякого нерухомого майна із спільної власності територіальних громад Сарненського району у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади.                                        
  24. Про затвердження висновків про вартість майна. (Нежитлове приміщення першого поверху,  площею 16,2 кв. м за адресою: село Цепцевичі, вул. Центральна, 59а;  нежитлове приміщення першого поверху, площею 14,9 кв. м за адресою: с. Велике Вербче, вул. Набережна, 2а,).                    
  25. Про передачу нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна з балансу управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління комунального закладу «Сарненська дитяча музична школа» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                                                                                       
  26. Про передачу індивідуально визначеного майна з балансу управління культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради на баланс та в оперативне управління  комунального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості» Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області.                                                                                                                   
  27. Про найменування нововідведених  вулиць та провулків на території Сарненської міської територіальної громади.                                           
  28. Про звіт щодо виконання бюджету Сарненської міської територіальної  громади за 2021 рік.                                                                                   
  29. Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2022 рік.                                                                                   
  30. Про розгляд листів, заяв, звернень громадян, підприємств, установ і організацій  Сарненської міської ради із земельних питань.                                                      
  31. Про схвалення звернення Сарненської міської ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України.
  32. Різне.                          

                              

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№738 від 16 лютого 2022 року "Про порядок денний позачергової десятої сесії Сарненської міської ради восьмого скликання ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки творчих колективів, аматорських об’єднань, виконавців, митців, діячів культури, учнів мистецьких шкіл, місцевих авторів  громади на  2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Цепцевицького старостинського округу №7"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
24 квітня 2024
№ від 24 квітня 2024 року "Про розгляд заяви про вихід з членів особистого селянського господарства мешканки Ремчицького старостинського округу №6"

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
24 квітня 2024
Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби із злочинністюна 2025-2027 роки  

Пошук документів