, Головний редактор

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Повідомлення про оприлюднення проекту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

 

  1. Повна назва документа державного планування     

Генеральний план с.Велихів Сарненського району Рівненської області

 

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження містобудівної документації

Сарненська міська рада Сарненського району Рівненської області.

 

  1. Передбачувана процедура громадського обговорення, у тому числі:

а) дата початку та строки здійснення процедури:
     З метою отримання та врахування зауважень і пропозицій громадськості Заяву про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування та повідомлення про її оприлюднення було внесено до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки, розміщено на офіційному веб-сайті міської ради: https://sarny-rada.gov.ua/, також розміщено заяву у трьох публічних місцях (в адміністративному приміщенні Сарненської міської ради, в адміністративному приміщенні Городецького старостинського округу, в приміщенні Велихівської гімназії, с.Велихів) від 08.11.2023. Протягом громадського обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (10 календарних днів) звернень, зауважень та пропозицій від громадськості не надходило.

Дата подання проекту Генерального плану с. Велихів Сарненського району Рівненської області зі звітом про СЕО, повідомлення про оприлюднення проекту містобудівної документації та звіту про стратегічну екологічну оцінку, розміщення їх на офіційному веб-сайті Сарненської міської ради: https://sarny-rada.gov.ua/ та  внесення до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки -  08.04.2024 року. Розміщення у трьох публічних місцях (в адміністративному приміщенні Сарненської міської ради, в адміністративному приміщенні Городецького старостинського округу, в приміщенні Велихівської гімназії, с. Велихів).

б) способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадськіслухання тощо): 

Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі зауваження та пропозиції до звіту про СЕО та проекту документу державного планування. Усі зауваження і пропозиції до проекту документу державного планування та звіту про СЕО, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань (у разі проведення): Громадські слухання відбудуться 07 травня 2024 року об 11 годині в приміщенні Сарненської міської ради за адресою: 34500, Рівненська обл., Сарненський р-н, м. Сарни, вул.Широка, 31.

г) орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом містобудівної документації, звітом про СЕО та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров'ям населення, що стосується містобудівної документації: Відділ архітектури та містобудування управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради за адресою: 34500, Рівненська обл., Сарненський р-н, м.Сарни, вул.Широка, 31.

ґ) орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій: Відділ архітектури та містобудування управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністю Сарненської міської ради за адресою: 34500, Рівненська обл., Сарненський р-н, м.Сарни, вул.Широка, 31. Електронна адреса: arh@sarny-rada.gov.ua.

Зауваження та пропозиції допроекту державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку надаються протягом 30 днів.

д) місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов'язаної із здоров'ям населення, що стосується документа державного планування: наявна екологічна інформація - Департамент екології та природних ресурсів Рівненської ОДА за адресою: 33028. м. Рівне, вул. Саймона Сміта, 20. Наявна інформація пов'язаної із здоров'ям населення – Департамент цивільного захисту та охорони здоров'я населення Рівненської ОДА за адресою: 33000. м. Рівне, вул. 10 Липня, 38.

 

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування:

Транскордонні консультації в рамках зазначеної СЕО не проводяться.

 

Прикріплені файли
Повідомлення про оприлюдення документа державного планування.pdf

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
30 квітня 2024
№ 90 від 26 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості виконання послуг на поточний ремонт дорожнього покриття вулиці Європейська у місті Сарни Рівненсько області"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
30 квітня 2024
№ 89 від 26 квітня 2024 року "Про скликання засідання виконавчого комітету міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
30 квітня 2024
Про безоплатну передачу майна (благодійної допомоги) з балансу Комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на баланс Рівненської  обласної організації  Товариства Червоно

Документи → Проєкти рішень ради
30 квітня 2024
Про затвердження Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
30 квітня 2024
Про безоплатну передачу майна (благодійної допомоги) з балансу Комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної  медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на баланс Рівненської  обласної організації  Товариства Червоно

Пошук документів