, Головний редактор

ДОПОМОГА ДРУЗІВ З ПОЛЬЩІ ТА НІМЕЧЧИНИ

ДОПОМОГА ДРУЗІВ З ПОЛЬЩІ
ТА НІМЕЧЧИНИ
прибула до нашої громади
Ми отримали чергову партію гуманітарної допомоги від побратимів з Польщі та Німеччини. Зокрема, доставили 3-тю, заключну частину обладнання для медичного кабінету, необхідні речі для Сарненської громади та Української Армії.
Висловлюємо вдячність благодійниці Angelika Ittner (https://www.facebook.com/angelika.itter), координатору Agnieszka Łebek - "Dobra Ląka Długolęka" (https://www.facebook.com/profile.php?id=100001576042844), Diana Makiola, ГО "Польсько-Українська Дружба" (https://m.facebook.com/NGOPUD/).
Дякуємо за збір, організацію та перевезення вантажу кожному, хто є причетним до цієї важливої справи. Щирі слова подяки за підтримку у час війни.
Окремі слова вдячності за транспортні послуги приватному підприємцю Сергію Дубовцю, що допомагає з перших днів повномасштабного вторгнення рф в Україну.
Все, що привезено - вже передано на потреби бійців, Сарненської ЦРЛ, вимушено переміщених осіб і для ГО «Бумеранг добра».
Тільки разом ми сильні і є єдиною великою європейською родиною.
Все буде УКРАЇНА!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
15 квітня 2024
Про дострокове розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради  

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
15 квітня 2024
№ 81 від 12 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про погодження місця розміщення та встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Філіжанка» по вул.Широка (центральний сквер) у м.Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
12 квітня 2024
№ від 12 квітня 2024 року "Про встановлення режиму роботи тимчасової пересувної споруди «Кухоль» по вул.Широка, 35 у м. Сарни"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
11 квітня 2024
№ 79 від 10 квітня 2024 року "Про нагородження Грамотою Сарненської міської ради"

Пошук документів