, Адміністратор

Як жителям Рівненщини налаштувати прийом українського мовлення МХ-7

Для кого потрібна телемережа МХ-7? Перш за все, для тих, хто хоче користуватися цифровим наземним ТБ, але зараз має проблеми з прийомом сигналу наявної мережі.
 На відміну від наявної мережі цифрового наземного телебачення, мультиплекс MX-7 спроєктовано у смузі частот метрового діапазону, які краще огинають перешкоди.
Перегляд такого цифрового ефірного телебачення не потребує оплати. Потрібно лише мати необхідне обладнання.
Щоб прийняти сигнал нової телемережі, потрібні:
- власне телевізор;
- тюнер DVB-T2 (вбудовані у більшість сучасних телеприймачів; для телевізора старої моделі може знадобитися окремий тюнер-приставка);
- телеантена (зовнішня чи внутрішня).
Якщо ви зараз користуєтеся цифровим ефірним телебаченням, але сигнал слабкий та/чи часто пропадає - спробуйте підключитися до телемережі МХ-7.
Налаштування телеканалів багатоканальної цифрової телевізійної мережі MX7 схожі на різних типах цифрових приймачів або телевізорів, але можуть відрізнятися виглядом інтерфейсу та розділів меню.
Для цього просто запустіть режим автопошуку каналів у меню тюнера (якщо він окремий) чи телевізора. Як саме це зробити - вказано в інструкції до вашої моделі обладнання.
Якщо все вийде, у вас на телевізорі додатково з’являться канали мережі МХ-7.

Останні документи

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про затвердження Стратегії розвитку Сарненської міської територіальної громади до 2027 рокута  Плану заходів на 2024-2027 роки з реалізації Стратегії розвитку Сарненської міської  територіальної громади до 2027 року

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Комунальному некомерційному підприємству «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень ради
02 травня 2024
Про безоплатну передачу майна  Управлінню культури, туризму, молоді та спорту Сарненської міської ради  

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 254 від 30 квітня 2024 року "Про схвалення Програми соціального захисту населення на 2025 - 2027 роки"

Документи → Рішення виконавчого комітету → 2024 рік → Квітень
02 травня 2024
№ 253 від 30 квітня 2024 року "Про встановлення середніх цін на ритуальні послуги та товари ритуальної належності для КП «Екосервіс»"

Пошук документів