, Головний редактор

№ 212 від 01 жовтня 2024 року "Про вшанування пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України на території Сарненської міської територіальної громади"

С А Р Н Е Н С Ь К А   М І С Ь К А   Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

01  жовтня 2024 року                                                                                   № 212

 

Про вшанування пам’яті загиблих

внаслідок збройної агресії  Російської Федерації

проти України на території Сарненської

міської територіальної громади

 

 

     На виконання Указу Президента України від 16.03.2022 №143/2022 «Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України», з метою вшанування світлої пам'яті, громадянської відваги і самовідданості, сили духу, стійкості та героїчного подвигу воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Щоденно о 09.00 забезпечити проведення загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України на території Сарненської міської територіальної громади.
  2. Керівникам комунальних підприємств, установ, закладів, структурних підрозділів міської ради, старостам старостинських округів організувати виконання цього розпорядження на робочих місцях.
  3. Підприємствам, що здійснюють пасажирські перевезення, приватним перевізникам під час загальнонаціональної хвилини мовчання здійснювати зупинку громадського транспорту за умови дотримання вимог правил дорожнього руху.
  4. Управлінню житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальною власністюміської ради довести до відома приватних перевізників, керівництва вокзалів, власників приватних підприємств, ринків, торгівельних мереж вимоги цього розпорядження про дотримання загальнонаціональної хвилини мовчання в транспорті, на виробництві (за можливості), ринках, у торгівельних залах тощо.
  5. Суб’єктам господарювання всіх форм власності, що провадять діяльність на території Сарненської міської територіальної громади, рекомендувати проводити в підвідомчих колективах загальнонаціональну хвилину мовчання на місцях безпосереднього розташування об’єктів бізнесу.
  6. Запропонувати релігійним громадам, що діють на території Сарненської міської територіальної громади, долучитися до загальнонаціональної хвилини мовчання.
  7. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступників міського голови згідно з розподілом функціональних обов’язків.

 

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Прикріплені файли
№ 212 від 01 жовтня 2024 року "Про вшанування пам’яті загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України на території Сарненської міської територіальної громади".docx

Останні документи

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань земельних відносин, екології та природокористування → VIII скликання
05 жовтня 2024
Протокол № 17 від 04.10.2024

Документи → Протоколи, рішення, результати поіменного голосування сесій ради → VIII скликання → 30 позачергова сесія від 04 жовтня 2024 року
04 жовтня 2024
Результати поіменного голосування 30-ї позачергової сесії від 04 жовтня 2024 року

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З економічних питань, комунальної власності, ЖКГ та інвестиційного розвитку → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 14 від 03.10.2024

Документи → Протоколи засідань постійних комісій → З питань бюджету, фінансів та соціальної політики → VIII скликання
04 жовтня 2024
Протокол № 8 від 03.10.2024

Документи → Проєкти рішень 30-ї сесії міської ради
03 жовтня 2024
Про укладення договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради 

Пошук документів