, Головний редактор

№58 від 14 березня 2023 року "Про заходи щодо наповнення бюджету Сарненської міської територіальної громади, ефективного, економного та раціонального використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану у 2023 році"

                  

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

14 березня 2023 року                                                                                             № 58

 

Про заходи щодо наповнення бюджету

Сарненської міської територіальної громади,

ефективного, економного та раціонального

використання бюджетних коштів в умовах

воєнного стану у 2023 році

 

Відповідно до Закону України «Про правовий режим воєнного стану», «Про місцеве самоврядування в Україні», Бюджетного кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), наказів начальника Рівненської обласної військової адміністрації від 13 лютого 2023 року №61 «Про окремі питання організації бюджетного процесу у Рівненській області в умовах воєнного стану», начальника Сарненської районної військової адміністрації від 03 березня 2023 року № 2 «Про окремі питання організації бюджетного процесу у Сарненському районі в умовах воєнного стану» та з метою забезпечення виконання бюджету міської територіальної громади й посилення фінансово-бюджетної дисципліни 

  1. Затвердити заходи щодо наповнення бюджету Сарненської міської територіальної громади, ефективного, економного та раціонального використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану у 2023 році, що додаються. 
  1. Виконавцям заходів про стан їх реалізації інформувати фінансове управління щокварталу до 05 числа місяця, що настає за звітним періодом. 
  1. Фінансовому управлінню міської ради забезпечити узагальнення інформацій виконавців заходів і про стан виконання розпорядження інформувати фінансове управління Сарненської районної державної адміністрації щокварталу до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом. 
  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Івана НАЗАРЦЯ. 

 

Міський голова                                                                         Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
58-Про заходи щодо наповнення бюджету Сарненської міської територіальної громади, ефективного, економного та раціонального використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану у 2023 році.doc.doc
58-Про заходи щодо наповнення бюджету Сарненської міської територіальної громади, ефективного, економного та раціонального використання бюджетних коштів в умовах воєнного стану у 2023 році.Додаток.docx.docx

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів