, Головний редактор

№62 від 09 квітня 2021 року  "Про проведення інвентаризації майна, що перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади"

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

09 квітня 2021 року                                                                                         № 62

Про проведення інвентаризації майна,

що перебуває у комунальній власності

Сарненської міської територіальної громади



З метою здійснення контролю за ефективністю використання майна, ще перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади відповідно до Положення про інвентаризацію активів та зобов'язань, затвердженою наказом Міністерства фінансів України від 02.09.2014 № 879, який зареєстрований і Міністерстві юстиції України 30.10.2014 № 1365/26142, керуючись статтею 4^ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

  1. Старостам Сарненської міської територіальної громади, керівникаїу комунальних підприємств та закладів (Балансоутримувачам майна) Сарненсько міської ради:
    • у місячний термін з дня прийняття цього розпорядження провесті інвентаризацію майна, що перебуває на території Сарненської міської територіально громади, балансі підприємств та закладів Сарненської міської територіально громади;
    • у разі виявлення в результаті інвентаризації майна, що не обліковується ш балансі відповідних підприємств чи закладів проінформувати про це віддЬ управління комунальною власністю управління житлово-комунальноп господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управління комунальнок власністю Сарненської міської ради;
    • надати у відділ управління комунальною власністю управління житлово комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управлінні комунальною власністю Сарненської міської ради результати проведено інвентаризації та переліки комунального майна (рухомого та нерухомого) і електронному та паперовому вигляді.
  2. Персональну відповідальність за забезпечення належної організаці бухгалтерського обліку та відображення вартості майна, яка передбачена Законоі\ України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», несуті особисто керівники підприємств та закладів Сарненської міської ради.
  3. Відділу управління комунальною власністю управління житлово-комунального господарства, транспорту, містобудування, архітектури та управлінні комунальною власністю Сарненської міської ради за результатами отримано інформації щодо проведеної інвентаризації підготувати та внести на розгляд сесії Сарненської міської ради проект рішення «Про внесення змін до переліку об'єктів нерухомого майна комунальної власності Сарненської міської територіальної громади».
  4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою, а організацію виконання покласти на заступників міського голови Міщеню В.П. та Драганчука Т.М.

 

 

 

 

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
№62 від 09 квітня 2021 року  "Про проведення інвентаризації майна, що перебуває у комунальній власності Сарненської міської територіальної громади".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми забезпечення депутатської діяльності депутатів Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про підготовку КП «Житлосервіс», КП «Екосервіс» до виконання робіт з благоустрою та озеленення території Сарненської міської територіальної громади у весняно-літній період 2024 року"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми «Комунальне майно» на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про схвалення Програми стимулів для медичних працівників Сарненської міської територіальної громади на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
26 квітня 2024
№ від 26 квітня 2024 року "Про  схвалення змін до  Програми підготовки та підтримки підрозділів територіальної оборони, Збройних Сил України та місцевого населення до участі в русі національного спротиву в Сарненській міській територіальній гром"

Пошук документів