, Адміністратор

Рішення № 287 від 22.08.2019 «Про розгляд звернення громадянина (особа) щодо розміщення двох зблокованих тимчасових споруд торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Белгородська в м. Сарни»

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А      Р А Д А

 Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

22 серпня 2019 року                                                                                                            № 287

 

«Про розгляд звернення громадянина

(особа) щодо розміщення двох зблокованих

тимчасових споруд торгівельного призначення

для провадження підприємницької діяльності

на земельній ділянці по вул. Белгородська

в м. Сарни»

 

Розглянувши звернення громадянина (особа) про надання дозволу на розміщення двох зблокованих тимчасових споруд торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Белгородська (кадастровий номер ---) в м. Сарни, яка знаходиться в нього в оренді, враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії, керуючись статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, який затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 21.10.2011 № 244, зареєстрований в Міністерстві юстиції України 22.11.2011 № 1330/20068, виконком міської ради 

                                                           В И Р І Ш И В: 

  1. Визначити можливим розміщення двох зблокованих тимчасових споруд торгівельного призначення для провадження підприємницької діяльності на земельній ділянці по вул. Белгородська (кадастровий номер ---) в м. Сарни, яка перебуває в оренді громадянина (особа), за умови відповідності намірів їх розташування державним будівельним нормам. 
  1. Громадянину (особа) звернутись до відділу містобудування, архітектури та інфраструктури Сарненської райдержадміністрації щодо визначення відповідності намірів розташування тимчасових споруд будівельним, пожежним, санітарним нормам та отримання паспорта прив’язки об’єкта. 
  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                                      СВІТЛАНА УСИК

Прикріплені файли
287-ts-po-vul_-belgorodskij-viznachennja-mozhlivim.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів