Рішення № 148 від 16 квітня 2019 року «Про погодження руху великогабаритних транспортних засобів (особа) по вулицях Князя Острозького, Свято-Троїцькій, Набережній, Л.Толстого, Незалежності, Грушевського, Котляревського, Соборній, Заводській, Польовій, П
У К Р А Ї Н А
С А Р Н Е Н С Ь К А М І С Ь К А Р А Д А
Р І В Н Е Н С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я
16 квітня 2019 року № 148
«Про погодження руху великогабаритних
транспортних засобів (особа) по
вулицях Князя Острозького, Свято-Троїцькій,
Набережній, Л.Толстого, Незалежності,
Грушевського, Котляревського, Соборній,
Заводській, Польовій, Поліській, Поштовій,
Я.Губені в м. Сарни»
Розглянувши звернення (особа) від 08.04.2019 року щодо погодження руху великогабаритних транспортних засобів по вулицях Князя Острозького, Свято-Троїцькій, Набережній, Л.Толстого, Незалежності, Грушевського, Котляревського, Соборній, Заводській, Польовій, Поліській, Поштовій, Я. Губені в м. Сарни, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 18.01.2001 № 30 «Про проїзд великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами», статтею 20 Закону України «Про автомобільні дороги», статтею 6 Закону України «Про дорожній рух», підпунктом 2 пункту «а» статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради
В И Р І Ш И В:
- Погодити (особа) рух великогабаритних транспортних засобів по вулицях Князя Острозького, Свято-Троїцькій, Набережній, Л.Толстого, Незалежності, Грушевського, Котляревського, Соборній, Заводській, Польовій, Поліській, Поштовій, Я. Губені в м. Сарни в період з 16.04.2019 по 11.10.2019 року:
- трактор Т-40 АМ, державний номер 33650 ВК, з картоплесаджалкою (дисковою бороною, культиватором);
- трактор Т-40 АМ, державний номер РА 00678 з картоплесаджалкою (дисковою бороною, культиватором);
- комбайн МФ-240, державний номер 31952 ВК.
- Встановити водію транспортного засобу умови руху по вулицях Князя Острозького, Свято-Троїцькій, Набережній, Л.Толстого, Незалежності, Грушевського, Котляревського, Соборній, Заводській, Польовій, Поліській, Поштовій, Я. Губені в м. Сарни в період з 16.04.2019 по 11.10.2019 року:
- допустима швидкість руху 30 км/год.;
- рух в умовах недостатньої видимості заборонено;
- перед початком та під час руху перевірити і контролювати надійність розташування та кріплення навісного обладнання;
- при виникненні несправності під час руху або інших непередбачуваних ситуацій вжити заходи щодо переміщення транспортного засобу за межі проїзної частини дороги.
- Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.
МІСЬКИЙ ГОЛОВА С.Б.УСИК