, Адміністратор

Рішення №73 від 20 березня 2019 року«Про призначення управителя багатоквартирного будинку у місті Сарни»

У К Р А Ї Н А

С А Р Н Е Н С Ь К А      М І С Ь К А    Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї      О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 



 20 березня  2019 року                                                                         № 73

 

 

«Про призначення управителя

багатоквартирного будинку у місті Сарни»

 

      Відповідно до статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 13 Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку», Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13 червня 2016 року № 150 (із змінами), за результатами проведеного конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку у м. Сарни, згідно рішень виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25.01.2019 № 5, від 23.10.2018 № 380 (із змінами)  на підставі протоколів засідання конкурсної комісії від 15 березня 2019 року № 59-116, виконком міської ради

 

                                               В И Р І Ш И В:

  1. Призначити управителем багатоквартирного будинку у м. Сарни Комунальне підприємство «Житлосервіс» (юридична адреса: вул. Кулікова, 7а, ЄДРПОУ 36205405) для будинків по переліку згідно з додатком 1.
  2. Затвердити форму договору про надання послуги з управління багатоквартирним будинком у м. Сарни, для будинків визначених в пункті 1 цього рішення, згідно додатку 2.
  3. Уповноважити міського голосу Усик С.Б. на підписання договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком у м. Сарни від імені співвласників багатоквартирних будинків згідно форми, визначеної пунктом 2 цього рішення.
  4. Міському голові Усик С.Б. протягом п’яти календарних днів з дня прийняття цього рішення забезпечити укладання з Комунальним підприємством «Житлосервіс» договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком окремо на кожний багатоквартирний будинок по переліку згідно з додатком 1 до цього рішення.
  5. Начальнику відділу житлово-комунального господарства та розвитку території Козярчуку Ю.Я.:

   5.1.Довести до відома співвласників багатоквартирних будинків інформацію про управителя, з яким укладено договір, шляхом розміщення на офіційному веб-сайті Сарненської міської ради та в кожному конкретному будинку (на прибудинковій території), зокрема на інформаційних стендах у під’їздах будинків та біля них, відповідного оголошення, що має містити інформацію про повне найменування управителя, його контактні телефони, номер та дату укладення договору, ціну послуги.


      6.  Передати Комунальному підприємству «Житлосервіс» технічну документацію на будинки по переліку згідно з додатком 1              до   цього рішення, згідно вимог договору, що є додатком 2 до цього договору.

       7.  Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А.

 

Міський голова                                                                             С.Б. Усик

 

Прикріплені файли
73-priznachennja-upravitelja.doc.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів