, Адміністратор

№343 від 15 вересня 2020 року "Про розгляд звернення гр. Бартош Т.Г."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

15 вересня 2020 року                                                                                                                № 343

 

«Про розгляд звернення

гр. Бартош Т.Г.»

 

            Розглянувши звернення громадянки Бартош Тамари Григорівни щодо виведення із житлового фонду та переведення в нежитловий приміщення квартири №1 в житловому будинку по вул. Дослідна станція, 3 в м. Сарни у зв’язку із реконструкцією її під магазин, беручи до уваги  декларацію про готовність до експлуатації об’єкта від 10.09.2020 №РВ101200915930, керуючись статтями 7, 8 Житлового кодексу Української РСР, статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації міжвідомчої комісії при виконавчому комітеті Сарненської міської ради, виконком міської ради

 

                                                           В И Р І Ш И В:

 

  1. У зв’язку із реконструкцією під магазин квартири №1 в житловому будинку №3 по вул. Дослідна станція в м. Сарни вивести із житлового фонду та перевести в нежитлове приміщення квартири №1 по вул. Дослідна станція, 3 в м. Сарни, що належить громадянці Бартош Тамарі Григорівні.

 

  1. Громадянці Бартош Тамарі Григорівні надати копію цього рішення                   КП «Житлосервіс» - управителю багатоквартирним житловим будинком по     вул. Дослідна станція з метою інформування наступного про зміни зазначені в пункті 1 цього рішення.  

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Хомича В.А. та начальника відділу ЖКГ і розвитку території Козярчука Ю.Я.

 

 

 

МІСЬкий голова                                                                                           світлана усик

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів