, Головний редактор

№112 від 14 лютого 2022 року "Про розгляд звернення гр. Скриннікова О.В."

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                                   Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

                                     ВИКОНАВЧИЙ  КОМІТЕТ

                                  Р І Ш Е Н Н Я

 

14 лютого 2022 року                                                                                 № 112

 

Про розгляд звернення

гр. Скриннікова О.В.

 

         Розглянувши звернення громадянина Скриннікова Олега Віталійовича щодо розроблення проекту благоустрою території загального користування (ремонту заїзду – виїзду до СТО «Sarny truck servise») розташованої по вулиці Варшавська, 6Г в м. Сарни по примиканню до автомобільної дороги державного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин в межах м. Сарни на ділянці км304+900 праворуч, керуючись статтями 6, 27 Закону України «Про дорожній рух», пунктом 5 частини першої статті 17 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», підпунктом 7 пункту «а» частини 1 статті 30, статтею 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати дозвіл громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу на розроблення проекту благоустрою території загального користування (ремонту заїзду – виїзду до СТО «Sarny truck servise»), розташованої по вулиці Варшавська, 6Г в м. Сарни по примиканню до автомобільної дороги державного значення М-07 Київ-Ковель-Ягодин в межах м. Сарни на ділянці км304+900 праворуч.
  2. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу при розробленні проекту, зазначеного в пункті 1 цього рішення, передбачити максимальну ширину смуги руху у відповідності до вимог таблиці 5.1 ДБН В.2.3-5:2018 «Вулиці та дороги населених пунктів».
  3. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу при розробленні проекту, зазначеному в пункті 1 цього рішення, залиши без змін висотні відмітки дорожнього полотна заїзду – виїзду до СТО «Sarny truck servise».
  4. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу документацію, розроблену відповідно до пунктів 1, 2, 3 цього рішення, погодити із службою автомобільних доріг у Рівненській області.
  5. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу документацію, розроблену відповідно до пунктів 1, 2, 3, 4 цього рішення, погодити із власниками суміжних земельних ділянок, до яких планується виконати благоустрій.
  6. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу документацію, розроблену та погоджену відповідно до пунктів 1, 2, 3, 4, 5 цього рішення, погодити в уповноваженому органі національної поліції у Рівненській області, у разі втручання в організацію дорожнього руху на ділянці ремонту.
  7. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу документацію, розроблену і погоджену відповідно до пунктів 1, 2, 3, 4, 5, 6 цього рішення, подати на розгляд та затвердження до виконавчого комітету Сарненської міської ради.
  8. Громадянину Скриннікову Олегу Віталійовичу розробити тимчасову схему організації дорожнього руху на період виконання робіт та погодити її із уповноваженим органом національної поліції у Рівненській області та власниками суміжних земельних ділянок.
  9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира МІЩЕНЮ.

 

 

 

Міський голова                                                                         Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№112 від 14 лютого 2022 року "Про розгляд звернення гр. Скриннікова О.В.".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження рішень про надання та припинення надання соціальних послуг"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про переведення громадянина на диференційовану форму обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про затвердження розпорядження Сарненського міського голови від 11.04.2024 № 80 та внесення змін до рішення виконавчого комітету від 05.08.2022 року № 292"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Стельмах С.Л., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Пошук документів