, Головний редактор

№422 від 10 листопада 2022 року "Про розгляд заяви (особа) про надання дозволу на переоформлення договору найму житла - квартири № --- що по вул. Ярослава Мудрого, --- в м.Сарни"

                                      

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                    

10 листопада 2022 року

                                                    № 422

 

Про розгляд заяви (особа) про надання

дозволу на переоформлення договору

найму житла - квартири № --- що по

вул. Ярослава Мудрого, --- в м.Сарни

 

   Розглянувши заяву та подані до заяви документи громадянки (особа) про надання дозволу на переоформлення договору найму житла - квартири № ---, що по вул. Ярослава Мудрого, ---, в м. Сарни, укладеного 2 березня 2009 року з (особа), який, згідно свідоцтва про смерть серії І-ГЮ № 29534, помер 8 червня 2022 року, керуючись статтею 15 та статтями 61-64 Житлового кодексу України, статтею 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та беручи до уваги рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий  комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Надати громадянці (особа), яку визнати основним квартиронаймачем, дозвіл на переоформлення договору найму на квартиру № --- в будинку, що в м.Сарни по вул. Ярослава Мудрого, ---.
  2. Громадянці (особа) переоформити договір найму квартири № --- в будинку, що в м. Сарни по вул. Ярослава Мудрого, ---, у комунальному підприємстві «Житлосервіс» Сарненської міської ради.

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ                                                     

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Сапунжийської О.Д., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Ковальчук А.О., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Бірук Н.А., жителів с. Велихів, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Пошук документів