, Головний редактор

№485 від 21 вересня 2021 року "Про розгляд звернення гр. (особа) щодо влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни біля житлового будинку №10"

   Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

21 вересня 2021 року                                                                                  № 485

 

«Про розгляд звернення гр. (особа)

щодо влаштування нерегульованого

пішохідного переходу по вул. Белгородська

в м. Сарни біля житлового будинку №10»

 

Розглянувши звернення громадянина (особа) щодо влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни, біля житлового будинку №10, беручи до уваги рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 16.06.2021 №316 «Про розгляд звернення гр. (особа) щодо розробки схеми організації дорожнього руху для влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в  м. Сарни, біля житлового будинку №10», керуючись статтями 6, 27, 52 Закону України «Про дорожній рух», статтею 40, частиною 6 статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

                                               В И Р І Ш И В:

 

  1. Затвердити проект (схему) організації дорожнього руху «Влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни біля житлового будинку №10» (додається).

 

  1. Громадянину (особа) організувати проведення робіт по влаштуванню нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни біля житлового будинку №10, згідно з проектом (схемою) зазначеним в пункті 1 цього рішення.

 

  1. Громадянину (особа) здійснити оплату робіт, зазначених у пункті 2 цього рішення.

 

  1. Громадянину (особа) на період виконання робіт, зазначених у пункті 2 цього рішення, розробити та погодити в управлінні патрульної поліції у Рівненській області тимчасову схему організації дорожнього руху на ділянці виконання робіт.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Тараса Драганчука.

 

Міський голова                                                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№485 від 21 вересня 2021 року "Про розгляд звернення гр. (особа) щодо влаштування нерегульованого пішохідного переходу по вул. Белгородська в м. Сарни біля житлового будинку №10".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів