, Головний редактор

№641 від 20 грудня 2021 року "Про розгляд заяви (особа) про постановку на квартирний облік у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

                                      

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

                                                                    

 

20 грудня 2021 року

                                                   № 641

 

Про розгляд заяви (особа)

про постановку на квартирний облік

у виконавчому комітеті

Сарненської міської ради

 

Розглянувши заяву та подані до неї документи (особа), який має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, керуючись статтями 34, 39 та 46 Житлового кодексу УРСР, Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11.12.1984 №470 (зі змінами), Постановою виконкому Рівненської обласної Ради народних депутатів та президії Рівненської облпрофради від 26.12.1984 №346 «Про правила обліку громадян, потребуючих в покращенні житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР», підпунктом 2 пункту «а» частини 1 статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та беручи до уваги рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Визнати таким, що потребує поліпшення житлових умов, з підстав не забезпечення мінімальним розміром жилої площі дитину, позбавлену батьківського піклування, (особа).
  2. Включити громадянина (особа) у список громадян, які перебувають на квартирному обліку для поліпшення житлових умов у виконавчому комітеті Сарненської міської ради (позачергова черга).

 

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ                                                     

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень ради
19 квітня 2024
Про затвердження Програми підтримки та  розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Пошук документів