, Адміністратор

№ 356 від 19 липня 2023 року "Про влаштування дитини з інвалідністю (особа), --.--.---- року народження, до закладу, що здійснює інституційний догляд"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

 

19 липня  2023 року                                                                      №  356

 

Про влаштування дитини з інвалідністю

(особа), --.--.---- року народження,

до закладу, що здійснює інституційний догляд

 

        Заслухавши доповідь начальника служби у справах дітей Сарненської міської ради Ростислава ГАВРИЛЮКА щодо влаштування до психоневрологічного будинку-інтернату дитини з інвалідністю на постійне перебування – (особа), --.--.---- року народження, адреса місця реєстрації: Рівненська область, Сарненський район, м. Сарни, вул. Ігоря Сікорського, буд. --. Беручи до уваги те, що малолітній (особа) має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, (розпорядження голови Сарненської районної державної адміністрації Рівненської області від 02.08.2018 № 314 «Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування») та враховуючи, що опікун вищезазначеної дитини - громадянка (особа), померла 12 лютого 2023 року (свідоцтво про смерть серія І-ГЮ № ------, видане Сарненським відділом державної реєстрації актів цивільного стану у Сарненському районі Рівненської області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції від 14.02.2023), у зв'язку зі станом здоров'я (особа), --.--.----- року народження, що підтверджується медичним висновком № 79 Лікарсько-консультативної комісії, виданого КНП «Сарненська центральна районна лікарня» від 17.05.2022, дитина потребує соціального захисту та оформлення до закладу соціального захисту дітей, які страждають фізичними та психічними розладами та потребують постійного догляду, керуючись Законами України «Про охорону дитинства», «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», Постановою Кабінету Міністрів України від 14.12.2016  № 978 «Деякі питання соціального захисту дітей з інвалідністю та осіб з інвалідністю», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради: 

В И Р І Ш И В:                

  1. Надати згоду та порушити клопотання перед Департаментом соціальної політики Рівненської обласної державної адміністрації про влаштування дитини з інвалідністю, (особа), --.--.---- року народження, до закладу, який здійснює цілодобовий інституційний догляд і виховання дітей.
  2. Начальнику служби у справах дітей Сарненської міської ради Ростиславу ГАВРИЛЮКУ підготувати та подати пакет документів для влаштування малолітнього (особа), --.--.---- року народження, до закладу соціального захисту дітей.
  3. Контроль за виконання рішення покласти на першого заступника міського голови Івана Назарця.

  

 

Міський голова                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
№ 356 від 19 липня 2023 року "Про влаштування дитини з інвалідністю (особа), --.--.---- року народження, до закладу, що здійснює інституційний догляд".doc.doc

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Травень
09 травня 2024
№ 93 від 09 травня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 31 березня 2021 року № 54"

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів закладам загальної середньої освіти Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
09 травня 2024
№ від 09 травня 2024 року "Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25 січня 2023 року № 04 "Про визначення відповідальних за організацію та ведення військового обліку у старостинських округах міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2025-2027 роки

Пошук документів