, Головний редактор

№1218 від 10 лютого 2023 року "Про  розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради"

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                        Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

                                   (VІIІ  С К Л И К А Н Н Я)    

                                    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

 

10 лютого 2023 року                                                                              № 1218                                                                                 

 

Про  розірвання договорів

оренди земельних ділянок, управління

спадщиною на які перейшло до

Сарненської міської ради

 

 

На підставі статей 651, 653, 1285 Цивільного кодексу України, статей 31, 32 Закону України «Про оренду землі», враховуючи пункт 38 договорів оренди земельних ділянок, укладених між Ремчицькою сільською радою та ТОВ «ВЕСТ-АКТИВС», керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26, статтею 59, підпунктами 13, 14 пункту 61 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розпорядженням Кабінету Міністрів України від 12.06.2020 № 722-р «Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Рівненської області», за погодженням із постійними комісіями міської ради, міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Розірвати договори оренди земельних ділянок, укладених з ТОВ «ВЕСТ-АКТИВС», що входять до складу спадщини, яка не прийнята спадкоємцями, і розташовані в адміністративних межах Ремчицького старостинського округу №6 Сарненської міської ради Рівненської області, згідно з додатком (додається), за взаємною згодою сторін.

 

  1. Уповноважити міського голову Серпенінова Р. П. укласти додаткові угоди про розірвання договорів оренди земельних ділянок, вказаних у п.1 цього рішення, з ТОВ «ВЕСТ-АКТИВС», за взаємною згодою сторін.

 

  1. У разі відмови ТОВ «ВЕСТ-АКТИВС» розірвати договори оренди земельних ділянок, вказаних у п.1 цього рішення, за взаємною згодою, юридичному відділу Сарненської міської ради вжити належних заходів щодо розірвання договорів оренди земельних ділянок, вказаних у п.1 цього рішення, у судовому порядку.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання – на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

 

Міський голова                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

Прикріплені файли
№1218 від 10 лютого 2023 року "Про  розірвання договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради".doc
Додаток.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про  схвалення  Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Сарненський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про схвалення Програми надання одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2025 - 2027 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про відмову у наданні статусу дитини, яка  постраждала  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Шелайкіній Софії Владиславівні"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
25 квітня 2024
№ від 25 квітня 2024 року "Про надання статусу дитини-сироти"

Пошук документів