, Головний редактор

№663 від 07 грудня 2021 року "Про укладення договорів оренди земельних ділянок, управління спадщиною на які перейшло до Сарненської міської ради"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

07 грудня 2021 року                                                                                              №663               

 

Про укладення договорів оренди

земельних ділянок, управління спадщиною

на які перейшло до Сарненської міської ради

 

               Керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону  України «Про  місцеве самоврядування в Україні», статтею 123 Земельного Кодексу в Україні, статтями 1283, 1285 Цивільного кодексу України, статтею 30-1 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Закону України «Про оренду землі»,  розпорядженням голови Сарненської районної державної адміністрації від 24 листопада 2017 року №520 «Про стан та перспективи  розвитку галузі сільського господарства району», розглянувши  заяву  ПП «ЗАХІД-ЦЕНТР АГРО» про надання  в оренду  земельних ділянок, з метою забезпечення раціонального використання та охорони земель, та за погодженням з постійними комісіями міської ради, міська  рада

 

ВИРІШИЛА: 

 

  1. Взяти на себе функцію Управителя земельними ділянками, які входять до складу спадщини, але не прийняті спадкоємцями, згідно списку (додається) .
  2. Передати в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення, що входять до складу спадщини, яка не прийнята спадкоємцями та  розташовані  в адміністративних межах Великовербченського старостинського округу №1 Сарненської міської  ради Рівненської області, строком на 10 (десять) років або до моменту прийняття спадщини.
  3. Зобов´язати ПП «ЗАХІД-ЦЕНТР АГРО»:

3.1 Виготовити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельні ділянки, які не прийняті  спадкоємцями згідно  списку   та  розташовані в адміністративних межах Великовербченський старостинського округу №1 Сарненської міської  ради Рівненської  області.

3.2. В місячний термін після виготовлення технічної документації із землеустрою - укласти в установленому законом порядку договори оренди землі на зазначені земельні ділянки.    

3.3. Зареєструвати у встановленому законом порядку право оренди земельних ділянок.

4.Плата за оренду не переоформлених земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини померлих громадян здійснюється в грошовій формі у розмірі  2000,00 грн. за 1 га, щорічно. 

5.Плата за оренду земель вноситься до бюджету Сарненської міської  територіальної громади.

6.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин,екології та природокористування (Пацукевич А.С.),а організацію виконання – на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської  ради (Мацков О.В.) .

 

 

 

Міський голова                                       Руслан СЕРПЕНІНОВ

Прикріплені файли
Додаток до рішення.xls

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів