, Адміністратор

№406 від 14 липня 2021 року "Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Радчук Ользі Анатоліївні"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

14 липня 2021 року                                                                                              № 406

 

Про затвердження проєкту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

цільове призначення якої змінюється

гр. Радчук Ользі Анатоліївні

 

               Розглянувши заяву гр. Радчук Ольги Анатоліївни та проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни, керуючись ст. ст. 12, 20, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Радчук Ользі Анатоліївні для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни Сарненського району Рівненської області на території Сарненської міської ради.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки, площею 0.0030 га (кадастровий номер 5625410100:01:025:0225), що перебуває у власності  гр. Радчук Ольги Анатоліївни - для будівництва індивідуальних гаражів, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни.
  3. Радчук Ользі Анатоліївні провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Радчук Ользі Анатоліївні виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Пошук документів