, Головний редактор

№638 від 07 грудня 2021 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  СТРІЛЬСЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ в місті Сарни п..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                

07 грудня 2021 року                                                                                             №638            

 

Про надання дозволу на розроблення технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості)  СТРІЛЬСЬКОМУ

СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ

в місті Сарни по вулиці Вишневій, 35А

 

            Розглянувши заяву СТРІЛЬСЬКОГО СПОЖИВЧОГО ТОВАРИСТВА  про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в місті Сарни по вулиці Вишневій, 35А,  керуючись статтями 12, 118, 121 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та  за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Надати дозвіл СТРІЛЬСЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі орієнтовною площею 0.0500 га в місті Сарни по вулиці Вишневій, 35А.
  2. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) виготовити у відповідності до чинного земельного законодавства.
  3.   Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

                                                 

 

Міський голова                                                                              Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
№638 від 07 грудня 2021 року "Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)  СТРІЛЬСЬКОМУ СПОЖИВЧОМУ ТОВАРИСТВУ в місті Сарни п...".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів