, Головний редактор

№1823 від 27 лютого 2024 року "Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу Трофимчуку Віталію Васильовичу  "

С А Р Н Е Н С Ь К А  М І С Ь К А  Р А Д А

                        Р І В Н Е Н С Ь К О Ї  О Б Л А С Т І

                                  (VІIІ  С К Л И К А Н Н Я)

                                    Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

 

 

 

27 лютого 2024 року                                                                                 №1823

     

Про підготовку до продажу земельної

ділянки несільськогосподарського призначення

у власність шляхом викупу

Трофимчуку Віталію Васильовичу

 

Розглянувши заяву Трофимчука Віталія Васильовича та подані  відповідні документи про продаж земельної ділянки, на якій розміщене нерухоме майно на території Сарненської міської ради (с.Яринівка вул.Перемоги, 25), керуючись статтями 12, 127, 128, частиною 2 статті 134 Земельного кодексу України, пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

 

  1. Включити земельну  ділянку  несільськогосподарського  призначення  на території Сарненської міської ради орієнтовною площею 0.3000 га до переліку земельних ділянок, що підлягають продажу.

 

  1. Надати дозвіл Трофимчуку Віталію Васильовичу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення у власність шляхом викупу земельної ділянки орієнтовною площею 0.3000 га – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості на території Сарненської міської ради.

 

  1. Встановити суму авансового платежу в розмірі 5000 грн. /П’ять тисяч гривень 00 коп./.

 

  1. Уповноважити міського голову виступити замовником експертної грошової оцінки земельної ділянки після проведення покупцем авансового платежу.

 

  1. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання - на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Прикріплені файли
№1823 від 27 лютого 2024 року "Про підготовку до продажу земельної ділянки несільськогосподарського призначення у власність шляхом викупу Трофимчуку Віталію Васильовичу  ".doc

Останні документи

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Травень
09 травня 2024
№ 93 від 09 травня 2024 року "Про внесення змін до розпорядження міського голови від 31 березня 2021 року № 54"

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про надання згоди на списання паливно-мастильних матеріалів закладам загальної середньої освіти Сарненської міської ради

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
09 травня 2024
№ від 09 травня 2024 року "Про внесення змін у рішення виконавчого комітету Сарненської міської ради від 25 січня 2023 року № 04 "Про визначення відповідальних за організацію та ведення військового обліку у старостинських округах міської ради"

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів

Документи → Проєкти рішень ради
09 травня 2024
Про затвердження Програми соціальної підтримки ветеранів війни, військовослужбовців та членів їх сімей на 2025-2027 роки

Пошук документів