, Адміністратор

№62 від 15 грудня 2020 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу безоплатно у спільну сумісну власність земельної ділянки в м. С..."

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                     

15 грудня 2020 року                                                                                                № 62  

 

“Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)

та передачу безоплатно у спільну сумісну

власність земельної ділянки в м. Сарни по

вул. Драгоманова, 5”

 

        Розглянувши заяву гр. Губені Анатолію Миколайовичу та Колоїзд Світлани Денисівни та технічну документацію із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), яка перебуває в їхньому користуванні в м. Сарни по вул. Драгоманова, 5, керуючись ст.ст. 12, 89, 118, 120, 121, 122, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновок і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :  

 

  1.   Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Губені Анатолію Миколайовичу та гр. Колоїзд Світлані Денисівні для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) площею 0.0521 га в м. Сарни по вул. Драгоманова, 5 .
  2. Передати безоплатно у спільну сумісну власність земельну ділянку гр. Губені Анатолію Миколайовичу та гр. Колоїзд Світлані Денисівні для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) площею 0.0521 га (кадастровий номер 5625410100:01:025:0313) в м. Сарни по вул. Драгоманова, 5.
  3. гр. Губені Анатолію Миколайовичу та гр. Колоїзд Світлані Денисівні провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. 5. гр. Губені Анатолію Миколайовичу та гр. Колоїзд Світлані Денисівні виконувати обов’язки землевласників відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.).

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                           Руслан СЕРПЕНІНОВ

                                                                                                         

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Ковальчук А.О., жителів м. Сарни, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  взяття під соціальний супровід cім`ї  Бірук Н.А., жителів с. Велихів, Сарненського району Рівненської області, яка перебуває у складних життєвих обставинах"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Прозапас Людмили Олександрівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про  розгляд звернення   Маслянчук Оксани Василівни, жительки с. Цепцевичі, Сарненського району Рівненської області, щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»  "

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
19 квітня 2024
№ від 19 квітня 2024 року "Про схвалення Програми підтримки та розвитку комунального підприємства телерадіокомпанії «Полісся» Сарненської міської ради на 2025-2027 роки"

Пошук документів