, Адміністратор

№58 від 15 грудня 2020 року "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Роменському Дмитру Вячеславовичу"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

15 грудня 2020 року                                                                                                № 58

 

“Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

цільове призначення якої змінюється

гр. Роменському Дмитру Вячеславовичу”

 

               Розглянувши заяву гр. Роменського Дмитра Вячеславовича від 30.11.2020 та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни по вул. Я. Губені, 2, керуючись ст. ст. 12, 20, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновки і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється гр. Роменському Дмитру Вячеславовичу для будівництва та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни по вул. Я. Губені, 2 Сарненського району Рівненської області на території Сарненської міської ради.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки площею 0.1000 га (кадастровий номер 5625410100:01:024:0246), що перебуває у власності  гр. Роменського Дмитра Вячеславовича - для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки)  під будівництво та обслуговування будівель торгівлі в м. Сарни по вул. Я. Губені, 2.
  3. Роменському Дмитру Вячеславовичу провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Роменському Дмитру Вячеславовичу виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування              (Пацукевич А.С.), а організацію контролю - на в.о начальника відділу земельних ресурсів (Арсентєв А.О.).

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів