, Головний редактор

№1092 від 07 грудня 2022 року "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється Євтушок-Харченко Ірині Анатоліївні  "

С А Р Н Е Н С Ь К А    М І С Ь К А     Р А Д А

Р І В Н Е Н С Ь К О Ї   О Б Л А С Т І

 ( VІІІ  С К Л И К А Н Н Я )

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

 

 

07 грудня 2022 року                                                                                            №1092            

  

Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки

цільове призначення якої змінюється

Євтушок-Харченко Ірині Анатоліївні

 

       Розглянувши заяву Євтушок-Харченко Ірини Анатоліївни та проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в місті Сарни по вулиці Костопільській, 38, керуючись ст. ст. 12, 20, 125, 126 Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням з постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється Євтушок-Харченко Ірині Анатоліївні для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в місті Сарни по вулиці Костопільській, 38 Сарненського району Рівненської області на території Сарненської міської ради.
  2. Змінити цільове призначення земельної ділянки для індивідуального садівництва площею 0.0739 га (кадастровий номер 5625410100:01:038:0240), що перебуває у власності Євтушок-Харченко Ірини Анатоліївни - для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в місті Сарни по вулиці Костопільській, 38.
  3. Євтушок-Харченко Ірині Анантоліївні провести державну реєстрацію права власності на нерухоме майно (земельну ділянку) відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень».
  4. Євтушок-Харченко Ірині Анантоліївні виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог ст. 91 Земельного кодексу України.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.).

 

Міський голова                                                                    Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
№1092 від 07 грудня 2022 року "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки цільове призначення якої змінюється Євтушок-Харченко Ірині Анатоліївні  ".doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про зняття із квартирного обліку та виключення із списків громадян, які користуються правом отримання житла у виконавчому комітеті Сарненської міської ради"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про схвалення змін до Програми  підтримки спортсменів, тренерів, спортивних команд Сарненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Переходько Валентини Степанівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради дитини-сироти Диптана Дмитра Сергійовича"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Мороза Володимира Гавриловича про переведення його сина Мороза Юрія Володимировича з загальної черги квартирного обліку у позачергову"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
18 квітня 2024
№ від 18 квітня 2024 року "Про розгляд заяви Слободянюк Оксани Григорівни про постановку на квартирну чергу у виконавчому комітеті Сарненської міської ради її сина Слободянюка Дмитрія Сергійовича"

Пошук документів