, Головний редактор

№822 від 16 лютого 2022 року "Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах)"

Р І Ш Е Н Н Я

 

 

16 лютого 2022 року                                                                                          № 822

    

Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення (відновлення)

меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),

право оренди якої підлягає продажу

на конкурентних засадах (земельних торгах)

по вул. Мічуріна (навпроти магазину «Візит»)

  

         Розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Мічуріна (навпроти магазину «Візит»), керуючись статтями 12, 83, 93, 122-124, 134-137 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо продажу земельних ділянок та набуття права користування ними через електронні аукціони», постановою Кабінету Міністрів України від 22.09.2021 №1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)»,  пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», за погодженням із постійними комісіями міської ради,  міська рада

 

В И Р І Ш И Л А :

            

  1. Вважати таким, що втратило чинність, рішення Сарненської міської ради №297 від 28.05.2021.
  2.    Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) по вул. Мічуріна (навпроти магазину «Візит») загальною площею 0.0200 га (кадастровий номер 5625410100:01:028:0013) – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
  3.   Виконавчому комітету Сарненської міської ради провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.
  4. Продати право оренди земельної ділянки способом проведення аукціонних торгів та встановити наступні умови:

              - Стартовий розмір річної орендної плати 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що становить грошовий еквівалент 23823,262 грн у рік. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 198530,14 грн.

              - Термін права оренди – 5 років.

              - Компенсація оплати вартості послуг по підготовці та проведенню торгів за рахунок коштів переможця аукціону (покупця) після проведення торгів.

              - Встановити мінімальний крок земельних торгів з права оренди земельної ділянки на конкурентних засадах у формі електронного аукціону у розмірі 1 (один) відсоток від стартового розміру річної орендної плати за земельну ділянку.

  1. Переможцю земельних торгів, який відмовився від підписання протоколу аукціону, укладення договору оренди земельної ділянки, проведення розрахунків у повному обсязі відповідно до умов договору та в терміни, визначені чинним законодавством і умовами договору, гарантійний внесок не повертається, результати торгів анулюються. До наступних торгів такий переможець не допускається та зобов’язаний сплатити неустойку в розмірі 50% від ціни, встановленої за результатами земельних торгів.
  2. Затвердити проект договору оренди землі згідно з додатком.
  3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської) ради з питань земельних відносин, екології та природокористування (Пацукевич А.С.), а організацію виконання – на начальника відділу по управлінню природними ресурсами, регулювання земельних відносин та агропромислового розвитку Сарненської міської ради (Мацков О.В.).

 

 

 

 

Міський голова                                                                   Руслан СЕРПЕНІНОВ

 

Прикріплені файли
Додаток до рішення.doc

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
28 березня 2024
№ від 28 березня 2024 року "Про затвердження попереднього висновку стосовно відповідності інтересам та потребам територіальної громади пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації "

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Березень
28 березня 2024
№ 67 від 28 березня 2024 року "Про вивчення, оцінку та громадське обговорення пропозиції Дубровицького міського голови Богдана Микульського про початок переговорів з питань організації співробітництва територіальних громад у сфері надання соціально"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Пошук документів