, Адміністратор

№1488 від 05 червня 2020 року "Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Сарни по вул. Широкій"

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я

                                      

05 червня 2020 року                                                                                     № 1488   

 

„Про затвердження проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки,

право оренди якої підлягає продажу

на конкурентних засадах (земельних торгах)

в м. Сарни по вул. Широкій”

  

           Розглянувши проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) в м. Сарни по вул. Широкій, розробленого на підставі рішення міської ради       № 1976 від 10.09.2015, керуючись ст.ст.12, 123, 134, 136, 137  Земельного кодексу України, п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та враховуючи висновок і рекомендації постійних комісій міської ради,  міська рада

В И Р І Ш И Л А :

            

  1. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, право оренди якої підлягає продажу на конкурентних засадах (земельних торгах) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі загальною площею             0.0688 га (кадастровий номер 5625410100:01:019:0602) за рахунок земель запасу житлової та громадської забудови в м. Сарни по вул. Широкій на території Сарненської міської ради.

 

  1.   Виконавчому комітету Сарненської міської ради провести державну реєстрацію права власності на земельну ділянку у відповідності до вимог чинного земельного законодавства.

 

  1. Передати право оренди земельної ділянки способом проведення аукціонних торгів та встановити наступні умови:

 

              - Стартовий розмір річної орендної плати 12% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що становить грошовий еквівалент 52523.23 грн. в рік. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки становить 437693.62 грн.

              - Значення кроку в розмірі 0.5 відсотка від стартової плати за користування земельною ділянкою.

              - Термін права оренди – 5 років.

              - Компенсація оплати вартості послуг по підготовці та проведенню торгів за рахунок коштів переможця аукціону (покупця) після проведення торгів.

 

  1. Переможцю земельних торгів, який відмовився від підписання протоколу аукціону, укладення договору оренди земельної ділянки, проведення розрахунків в повному обсязі відповідно до умов договору та в терміни, визначені чинним законодавством і умовами договору, гарантійний внесок не повертається, результати торгів анулюються. Такий переможець зобов’язаний сплатити неустойку в розмірі 50% від ціни, встановленої за результатами земельних торгів та не допускається до наступних торгів.
  2. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань земельних відносин, житлово – комунального господарства та інвестиційного розвитку (Дзугань В.І.), а організацію виконання рішення – на в.о. начальника відділу земельних ресурсів (Арсентєв А.О.).

 

 

 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                         СВІТЛАНА УСИК

 

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про погодження місця для надання послуг з прокату електросамокатів"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про встановлення режиму роботи салону краси  «BLOOM» по вул. Княгині Ольги, 23 у м. Сарни"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про  роботу Служби у справах дітей Сарненської міської ради щодо запобігання бездоглядності неповнолітніх на території Сарненської міської територіальної громади"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
27 березня 2024
№ від 27 березня 2024 року "Про надання дозволу на вчинення правочину"

Пошук документів