, Головний редактор

П О В І Д О М Л Е Н Н Я про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах містобудівної документації


 

Відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» Сарненською міською радою оприлюднено проекти містобудівної документації та за участю зацікавлених осіб планується провести громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні - «Генеральний план с. Тутовичі Сарненського району Рівненської області», «Генеральний план с. Мале Вербче Сарненського району Рівненської області», Генеральний план с. Костянтинівка Сарненського району Рівненської області».

Генеральні плани виконані з метою:

  • обґрунтування майбутніх потреб і визначення переважних напрямків використання територій;
  • урахування державних, громадських та приватних інтересів під час планування, забудови та іншого використання територій;
  • обґрунтування зміни меж населеного пункту, черговості і пріоритетності забудови та іншого використання територій;
  • оцінка загального стану довкілля населеного пункту, основних факторів його формування, визначення містобудівних заходів щодо поліпшення екологічного та санітарнго-гігієнічного стану;
  • визначення територій, які мають інженерно-будівельні, санітарно-гігієнічні, природоохоронні та інші обмеження їх використання.

Підстава для розроблення рішення Тутовицької сільської ради від 23 травня 2016 року №317, рішення Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області від 12 липня 2024 року №2066, рішення Сарненської міської ради Сарненського району Рівненської області від 12 липня 2024 року №2065.

Замовник: Сарненська міська рада Сарненського району Рівненської області.

Розробник: ФОП Суряхіна О.С.

З матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Сарненської міської ради: понеділок - п’ятниця з 8.30-13.00, з 14.00-17.00.

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – Ражик Ярослав Миколайович.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 25 листопада 2024 року за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 31.

Відповідно до ч.6, ст.21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місце проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку, не розглядаються.

Громадські слухання містобудівної документації – генеральних планів будуть проводитися 25 листопада 2024 року о 10.00 год. за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 31 каб. №202 в адмінприміщенні Сарненської міської ради.

Прикріплені файли
ГП с.Мале Вербче (існуючий стан).pdf
ГП с.Мале Вербче (основне креслення).pdf
ГП с.Тутовичі (існуючий стан).pdf
ГП с.Тутовичі (основне креслення).pdf
с. Костянтинівка (існуючий стан) .pdf
с. Костянтинівка (основне креслення).pdf

Останні документи

Документи → Проєкти рішень 31 сесії міської ради
18 жовтня 2024
Про прийняття у комунальну власність Сарненської міської територіальної громади майна, яке було придбане в рамках Проєкту «ГОВЕРЛА»

Документи → Проєкти рішень 31 сесії міської ради
17 жовтня 2024
Про внесення змін до бюджету Сарненської міської територіальної громади на 2024 рік (1756600000)

Документи → Проєкти порядку денного засідань постійних комісій міської ради → З питань бюджету, фінансів та соціальної політики
16 жовтня 2024
Проєкт порядку денного засідання від 18.10.2024

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Жовтень
15 жовтня 2024
№215 від 15 жовтня 2024 року "Про скликання позачергової 31-ї сесії   міської ради восьмого скликання"

Документи → Проєкти рішень 31 сесії міської ради
15 жовтня 2024
Про внесення змін до рішення міської ради від 20.11.2020 №11 «Про постійні комісії Сарненської міської ради VІІІ скликання»

Пошук документів