, Головний редактор

НА САРНЕНЩИНІ ПРИВІТАЛИ ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ!

     Сьогодні, 14 жовтня, з нагоди Дня захисників і захисниць України Сарненський міський голова Руслан Серпенінов, народний депутат України Сергій Євтушок, начальник Сарненської військової адміністрації Олександр Кохан та голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук привітали військовослужбовців п‘яти військових частин, які стоять на захисті нашої держави. Також перший заступник міського голови Іван Назарець та заступник міського голови Володимир Міщеня висловили слова вітання та вдячності від очільника громади працівникам п’ятого державного пожежно-рятувального загону, службовцям Сарненського районного відділу поліції та патрульної роти (м. Сарни).
     Звертаючись із вітальними словами до захисників і захисниць України, міський голова Руслан Серпенінов подякував усім за їх патріотичну позицію, мужність, відвагу, побажав міцного здоров'я, незламного духу, перемоги і миру й Божого благословення та нагородив Грамотами Сарненської міської ради за вагомий особистий внесок у забезпечення суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне виконання службових обов’язків, активну життєву позицію, відданість справі служіння українському народові та з нагоди Дня захисників і захисниць України.
     «Борітеся – поборете! Вам Бог помагає! За вас правда, за вас слава і воля святая!», – пророчі слова Тараса Шевченка понад два століття є символом визвольної боротьби українського народу. І сьогодні, у час протистояння загарбницькій навалі, вони звучать як ніколи актуально для кожного українця.
     Нехай з нами буде правда і перемога задля щасливого майбутнього наших дітей, задля процвітання нашої великої України!
     Слава Україні! Слава героям! Слава нашим захисникам!

Останні документи

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про затвердження подання до суду про призначення опікуна для недієздатної особи"

Документи → Розпорядження міського голови → 2024 рік → Квітень
23 квітня 2024
№ 87 від 19 квітня 2024 року "Про затвердження зведеного кошторисного розрахунку вартості наданих послуг на поточний ремонт котельні адмінприміщення Люхчанської сільської ради Сарненського району Рівненської області"

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про затвердження Програми запобігання виникненню, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та протидії пожежам у природних екосистемах Сарненської міської територіальної громади на 2025 – 2027 роки

Документи → Проєкти рішень ради
23 квітня 2024
Про  затвердження  Програми  цивільного захисту населення   Сарненської міської територіальної  громади на 2025-2027 роки

Документи → Проєкти рішень виконавчого комітету
23 квітня 2024
№ від 23 квітня 2024 року "Про  схвалення Програми цивільного захисту населення Сарненської міської територіальної  громади на 2025 - 2027 роки"

Пошук документів